![]() |
#281 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ta frytkownica okazała się jakąś patelnią do kiełbasek czy coś, ale i tak fajne. Ja to pewnie poczekam aż będzie można kupić je jako osobne obiekty, bo całego zestawu z tą cukierkową kuchnią, to ja nie chcę...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
|
![]()
Mam już ten zestaw, ostatnio mało kupowałam Store bo nie trafiali jakoś w mój gust. Co mogę powiedzieć to to, że frytkownica i maszynka do lodów są bardzo fajne. No a te lody smażone w tłuszczu polegają na tym, że np jest ciasto upieczone w tłuszczu i po upieczeniu Sim podchodzi do maszynki do lodów i robi sobie na cieście takiego kleksa z loda. Zauważyłam jednak jedną wadę frytkownicy... Nazywa się szumnie "frytkownica", ale de facto frytek w niej nie upieczesz... Nie ma takiej potrawy na liście tych z frytkownicy... Jest to zapewne po prostu błąd w tłumaczeniu, gdyż po angielsku to nie jest "frytkownica", to Polacy tak na to mówią.
I taka właściwość, że jeśli kupimy frytkownicę lub lodziarkę, to wszystkie Simy w domu dostają 500 pkt szczęścia życiowego... Ciekawe, ale moim zdaniem za duże ułatwienie rozgrywki, podobnie jak ten fotelik bujany dla niemowląt i małych dzieci, maluchowi po włożeniu go tam zapełniają się paski potrzeb, wszystkie... Jak nie mam ochoty na zajmowanie się małymi dziećmi to je tam zamykam na całą dobę, ale rzadko tak robię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
|
![]()
A mi nie działa ta frytkownica i to do lodów...
![]() |
#284 |
Creator
|
![]()
@Suomii jak nie działa? nie chce się zainstalować? znam sposób na to jeśli chcesz.
hahah fakt "lody smażone w głębokim tłuszczu" śmiesznie to brzmi - mogli to inaczej ująć. A ja się już cieszyłam, że w końcu frytki będzie można robić kurde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Creator
|
![]()
wtf?! ale syf :/ ja nie mogę po co oni to robią? ludzi mają za debili? ta gra nie jest dla 5letnich dzieci które jarają się takimi słodziaszkami. To coś w doniczce wygląda tragicznie O.o a to cudo na ścianę to wogóle nie wiadomo o co cho
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
to ja również poproszę o ten sposób,bo mi również te urządzenia nie działają
|
![]() |
![]() |
#287 |
Creator
|
![]()
Mam sposób na zainstalowanie jeśli nie chcą się zainstalować - TGunblock, ale na samo działanie w grze - to juzniestety nie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Guest
|
![]()
przedmioty mam zainstalowane,ale nie działają poprawnie,myślałam,ze na to znasz rozwiązanie,ale mimo wszystko dzięki za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Creator
|
![]()
No wyszło małe niedomówienie ale dobrze, że już wiadomo o co chodzi. No nic jakbym znalazła jakieś rozwiązanie to napewno się podzielę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
|
![]()
Anula - już naprawiłam. Nie działało w grze. Było, ale nie działało.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|