![]() |
#281 |
Guest
|
![]()
Musisz wziąć kurs gotowania,wtedy jak klikniesz na lodówke to ci sie pojawi opcja "Przygotuj karmę dla zwierzaka".
Ostatnio edytowane przez inugirl : 01.11.2011 - 11:35 |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja tak czytajac wasze wypowiedzi, nadal zastanawiam sie nad kupnem tego dodatku.... Mam tylko podstawe wiec bylby on moim pierwszym. Sporo osob ma jakies problemy typu rozciagajace sie zwierzaki, wyskakujac bledy, albo wywalanie z gry.... Doradzcie czy warto ja kupowac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
|
![]()
Nikt Ci nie powie "tak, kupuj", czy "Nie, nie kupuj". Błędy są, ale za to są zwierzaki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
|
![]()
Moi Drodzy
![]() ![]()
![]() |
#285 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
molly_k - po najnowszej aktualizacji trzeba naprawić dodatki z neta przez odpowiedni program. Poczytaj ten temat - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61965
Ostatnio edytowane przez Vanitas : 02.11.2011 - 13:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
|
![]()
Bardzo dziękuję za pomoc
![]()
![]() |
#287 |
|
![]()
Jest możliwość zmiany wyglądu konia? Bo z tego co zauważyłam u kota można zmienić nie tylko wygląd obroży, ale też zmienić jego ubarwienie, czy wygląd ogona (kikut bądź cały ogon), a przy koniu takiej opcji nie mam, a chciałam mu zmienić co nieco (kupny jest, więc nie przeze mnie zrobiony).
I jak można jeździć na oklep? Niby mam już odpowiedni poziom jeździectwa (inaczej bym nie wiedziała, że tak można), ale odpowiedniej opcji nie ma. A jak dam Simce, by wsiadła na konia, bez używania opcji 'osiodłaj', to i tak koń zakłada siodło (swoją drogą - fajny piruet koń robi xD ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
|
![]() Cytat:
1. klikasz na konia i wybierasz Edytuj siodlo, i tam mozesz tez ubarwienie wybrac ;d 2. klikasz na konia ->osiodłaj ->prowadzenie i jak kon juz sie 'przebierze' w uzdę to klikasz ->dosiądz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
|
![]()
Dzięki aabee - nie potrzebowałam zmieniać konia i pewnie dlatego przeoczyłam... Masakra ze mną
![]() Też mam ten problem co Remus, tyle, że ja kontynuuję rodzinkę sprzed powstania Zwierzaków, może to stąd się ten błąd bierze? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|