![]() |
#282 |
Guest
|
![]()
no tak, ale 'daleki teren' musi byc zaśnieżony, kiedy w mieście spadnie śnieg, więc jakieś poprawki zapewne zostaną wprowadzone
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Guest
|
![]()
To tylko drobne zmiany graficzne. Założę się, że tam nawet nie ma kolizji i Simy wpadałyby do nicości
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Reputacja: 10
|
![]()
nicość
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
|
![]()
Pamiętam, że zawsze mnie kręciło odnajdywanie w grach "nicości", czarna plama.... niczego... NFS 5 Porshe, Tomb Raider 2... ech to były gierki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
|
![]()
Dynia będzie chyba pierwszą rośliną, z której będzie można robić coś innego niż tylko jedzenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#288 |
|
![]()
Biedna simka porwali jej chłopaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
|
![]()
Obejrzałam dzisiaj drugą połowę czatu, całkiem fajne to CRP. Podobała mi się maszynka do solarium i ta połowiczna opalenizna. Sposób, w jaki chłopak wyciąga materac też jest bardzo ładnie zrobiony. Tor wrotkarski jest super, tak samo jak boisko do piłki. Ogólnie wszystko mi się podoba w tym dodatku. Tylko czekać do listopada... Część pytań i odpowiedzi wniosła jeszcze więcej. Nie będzie żadnych łodzi
![]() Pytanie z czata brzmiało: "Czy będzie pogoda w miastach wakacyjnych?" Odpowiedź: "Nie, nie będzie, z prostej przyczyny, przecież w Egipcie nie może padać śnieg. Ale pogoda będzie we wszystkich miastach z dodatków i Store." Tak niedokładnie pamiętam słowo w słowo ale mniej więcej taki był tego wydźwięk. Gdyby oni jakoś ściślej rozgraniczyli Zmienność Pór Roku od Zmian atmosferycznych, byłoby to łatwiej zrozumieć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
|
![]()
Jak to nie będzie łodzi.
W takim razie w jaki sposób będzie można popłynąć na tą wyspę z latarnią? |
![]() |
![]() |
![]() |