![]() |
#2911 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie oczekuj na jakieś wielkie niespodzianki bo ich już zwyczajnie nie będzie. Do premiery został niecały miesiąc, za półtora tygodnia wejdzie w gold. Jasne, nie pokazano wszystkich interakcji ale na bomby które zmienią nastawienie do gry o 180 stopni nie licz. Spory koncept jest już znany. Nie namawiam tu ludzi do hejtowania gry ale jeżeli ktoś ma wątpliwości to stanowczo odradzam zakup w dniu premiery. Wytrzymać, sprawdzić testy, opinie innych, recenzje i za te 3 dni ją kupić. Lepiej przeboleć hype niż być zawiedzionym. Ostatnio edytowane przez tjzzf : 06.08.2014 - 18:58 |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2912 |
|
![]()
Jeżeli już by ktoś miał kupować to lepiej np poczekać na dodatek i na pewno ten dodatek będzie z podstawą tak jak teraz trójka tańszy. Chociaż aż sie boje ile kasy będą za dodatek chcieli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2913 |
|
![]()
@tjzzf
Ale SimCity nie ma aż tylu wiernych fanów ile ma cała seria The Sims. Ja nie liczę na niesamowite niespodzianki, wiem, czego się spodziewać i dalej grę kupię, ale denerwujące jest to całe marudzenie, ileż można? Jaka gra będzie taka będzie, jedni kupią, inni nie, jak każdą inną grę. I tyle. ![]() Twoja rada by sprawdzić grę przed zakupem jest jak najbardziej trafna, też uważam, że akurat tą odsłonę powinni kupować Ci, którzy są pewni na 100%, że im gra pasuje. 150 zł piechotą nie chodzi...
![]() |
![]() |
#2914 |
|
![]()
Jak czytam to naskakiwanie jednych na drugich to aż boli..
Nie chce nikogo pouczać ale to jest forum dyskusyjne, a dyskusja to przekazanie zarówno argumentów za, jak i przeciw. Dlatego jak czytam, że ludzie za TS4 mają dosyć czytania marudzenia innych to nasuwa mi się tylko takie.. po co psuć sobie nerwy i czytać to w ogóle ? Nie zrozumcie mnie źle, nie chce na nikogo naskakiwać, ale szanujmy się wzajemnie, jednym się podoba,drugim nie, ale chyba może każdy wyrazić swoje zdanie ? A jak ktoś podaje argument przeciwny do tego, żeby na przykład nie bronić EA to nie marudzenie,tylko widocznie ktoś ma podstawy żeby twierdzić to co twierdzi. A teraz o samych nowinkach.. śmiechłam ![]() ![]() Teraz już wiem, że gry nie kupię. Jeżeli trafi się okazja, żeby zagrać u kogoś, ewentualnie okaże się, że naprawdę tam w środku jest jeszcze jakiś fajny surprise, to chętnie zmienię zdanie. A szkoda, bo myślałam, że po tylu latach będę mogła w końcu odejść od TS2.. EDIT : Dopiero teraz zobaczyłam ten przeskok z niemowlaka do większego dziecka. Wyskakiwanie z kołyski ? Serio ? ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Gold_Chocolate : 06.08.2014 - 20:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2915 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2916 |
|
![]()
Hhahha,ale się uśmiałem ,gdy zobaczyłem to dziecko wyskakujące z kołyski.Do głowy przyszła mi tylko 1 myśl-ta gra jest żałosna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
|
![]()
Jak zobaczyłam tego niemowlaka wyskakującego z kołyski... Rany... serio, jestem skołowana, nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...
![]() ![]() Teraz czekam na 12 sierpnia, bo chcę już w końcu pobawić się CASem. Wyślę kilka swoich Simów do Galerii i może ktoś z Was będzie nimi grać ![]() Co do komentowania komentarzy innych, to mnie nie drażni to, że ktoś pisze: "Mi się gra i tak podoba i ją kupię". Jestem daleka od siedzenia w cudzym portfelu. Ale tego samego oczekuję od innych, dlatego drażnią mnie komentarze w stylu: "Dopóki się nie zagra, to nie wiadomo czy się spodoba czy nie". Dlaczego mnie to drażni? A no sprawa jest prosta. Gra jest bardzo droga, zwłaszcza jak na jej okrojone funkcje. Wydać tyle kasy na grę, która raczej na pewno się nie spodoba, ale chce się ją obejrzeć z ciekawości... No niestety ale nie wszystkich stać na takie kaprysy... Gdybym miała tonę kasy to pierwsza stałabym w kolejce po nowe Simsy, nawet gdybym była 99% pewna, że mi się nie spodobają (a jestem pewna na 95 % ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie, tak sobie rozmyślam nad tą grą i przypomniały mi się szumne zapowiedzi, że TS4 będzie tworzone razem z graczami, na podstawie ich sugestii, propozycji itp... Rzeczywiście, ŻADEN z fanów tej gry nie wpadł na to, żeby zaproponować gazety, małe dzieci, baseny, majstra etc... więc pewnie dlatego sobie to odpuścili ;;;] ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
|
![]()
Jedynkowe i dwójkowe gazety zawsze u mnie lądowały w koszu bez czytania, chyba, że chciałam ich użyć do znalezienia pracy. W trójce czytam je zawsze, bo interesują mnie nekrologi, narodziny, przeprowadzki i nowo powstałe małżeństwa. Dlatego brak gazet w czwórce daje takie uczucie niedosytu... Fakt, w trójce i tak mi postęp historii nie działał, więc miałam tylko informacje o gorących miejscówkach i inne głupoty, ale odkąd mam nowego kompa i gra mi się nie tnie, to zainstalowałam też NRaas Story Progression i wreszcie w mieście się coś dzieje. Simy się hajtają, przeprowadzają, rodzą, a emeryci umierają, kiedy jest ich pora i nie znajduję już dwustu dniowych Simów w mieście...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
|
![]()
O, to gazety również nie ma?
Zapewne powróci w drugim dodatku. ![]() Ostatnio edytowane przez tjzzf : 06.08.2014 - 21:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|