![]() |
#2972 |
Guest
|
![]()
wydaje mi się, że to jest już kwestią czasu kiedy ujawnią wręcz wszystko o tym dodatku, tak samo jak w przypadku pokoleń
![]() |
![]() |
![]() |
#2973 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam nadzieje że nie wszystko
![]() Bo ja lubię odkrywać nowości dodatkach Nie rozumiem wręcz EA Bo jak Wszystko ujawnią to spadnie zapał i mniej osób kupi gre |
![]() |
![]() |
![]() |
#2974 |
|
![]()
Manika, nikt nie nakazuje Ci śledzić nowości. Możesz równie dobrze przestać czytać forum i przeglądać sieć w poszukiwaniu info na temat zwierzaków
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2975 |
|
![]()
Na pewno podobne rasy i wygląd tych konsolowych kotów będą na PC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2976 |
Guest
|
![]()
O Jezu! Te fotki kotów, to normalnie mega! Tylko szkoda, że znowu wszystko powiązane jest z konsolami... Odnoszę wrażenie, że wersja na PC będzie pozbawiona kilku fajnych pierdół w odróżnieniu od jej konsolowych kumpli.
|
![]() |
![]() |
#2977 |
|
![]()
A co do tego artworka to szkoda że nie ma nagrobków takich w TS3 bo te obecne są ładne, ale takie wyglądają jak nowe, ja lubię takie cmentarne stare tablice jakie były w pierwszych simach
![]() ![]() I niech mi ktoś powie co to jest Nyan Cat? Znalazłem w google tylko lecącego kota z teńczą i licznikiem, ile wytrzymasz będąc na tej stronie, to to? O_O
![]() |
#2978 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Tak, Nyan cat to to ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2979 |
Guest
|
![]()
O, no! Takiej czystej magii, to mi w Simsach brakuje. Chociaż, jeśli ma to być na zasadzie Apartament Life, to ja dziękuję. Żądam prawdziwych zaklęć, a nie ich żałosnych imitacji na zasadzie Wyczaruj kolorowe motyle wokół Sima A! I wie ktoś z Was może, czy kot będzie mógł wyjadać rybki z akwarium, tak jak było to pokazane na którymś zwiastunie, czy był to tylko taki trik? :>
|
![]() |
![]() |
#2980 |
Guest
|
![]()
No, nie wiem, w końcu to tylko zwiastun, więc może się jeszcze okazać, że zjadanie rybek z akwarium to zwykła ściema.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|