![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Nie jestem wprawiona do omawiania ale zawsze musi byc ten pierwszy raz
![]() bryła jest ok tylko troche za duża ale sie nie przejmuj ja tez bede musiala kiedys wstawic swoj domek i wysłuchac komentarzy w środku jest troszeczke za pusto kuchnia z jadalnią są małe na tak duze pomieszczenie ale jest tez strasznie smutna nie mogłas połączyc zieleni ze srebrem ![]() ![]() Moja ocena to 4,5/10 |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
wszędzie te lustrzane podłogi!
made in komos xd chłodno i ponuro. smutno tak :< dosyć sporo niewykorzystanej przestrzeni.. łazienka jakoś ujdzie ^^ 5.5/10
#23 |
Guest
|
![]()
daj do ściągniejcia. 10/10
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
To najładniejszy dom, jaki widziałam. Tylko pozazdrościć talentu. Daje 10/10. Skąd masz dodatki? Jak możesz, to podaj mi stronki.
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Ten dom jest b. łady. Jendak najbardziej podoba mi się "Domek w nowoczesnym stylu" i "Domek przy ul. Miłowej by zanetka89" ;p Czy może Twoje domy są do ściągnięcia (najbardziej zalezy mi na "Domek w nowoczesnym stylu.")? ;p
Ostatnio edytowane przez T.u.s : 18.08.2008 - 12:01 |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Mi się podobało trochę duża bryła i za dużo okien. Ale jak na pierwszy raz ładnie. Moja ocena to 6/10
|
![]() |
#27 |
Reputacja: 15
|
![]()
A mnie się podoba
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
d-d-d-d-aaaaaaaaaaaaaaaaj-j-j pobrać!!!
#29 |
|
![]()
Fajnie wygląda ten basen.Jakby był ba dachu.trochę tego metalu za dużo ale jest supcio!
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|