27.04.2005, 14:16 | #21 | |
Guest
|
Cytat:
|
|
|
28.04.2005, 21:18 | #22 | |
Guest
|
Cytat:
|
|
06.08.2005, 18:54 | #23 |
Guest
|
Moje ostatnie najbardziej zaskakujące, aczkolwiek nie zamierzone tylko przypadkowe zdarzenie: zazwyczaj od razu (żeby sobie ułatwić), gdy tylko rozpoczynam grę włączam sobie "move_objects on"; tym razem jednak nie zrobiłam tego od razu tylko po pewnym czasie przypomniałam sobie o tym, akurat w momencie, gdy moja simka gotowała się do kąpieli - napuściła sobie wody do wanny, zaczęła się rozbierać (tzn włączyła się cenzura) no i w tym momencie wpisałam kod. Gdy ponownie powróciłam do gry nagle zarówno woda z wanny jak i cenzura znikła i moja simka stała "jak ją pan bóg stworzył". Być może to normalne, ale mi po kilku latach grania pierwszy raz coś takiego się zdarzyło i jeszcze nie zdążyłam sprawdzić czy to reguła. Może jeszcze dodam, że jak mojemu facetowi pokazałam co się stało, to wpadł na pomysł, żeby ją w takim stanie wysłać do miasta na wycieczkę! Ah, ci mężczyźni!!
|
10.08.2005, 09:52 | #24 |
Guest
|
Ja raz zrobiłam malutki domek , podzieliłam ścianami na pokoje. Wytapetowałam, położyłam podłogę. Wszystko czerwone. Umeblowałam. A potem wszystkie ściany które były wewnątrz skasowałam. I nie było wcale pokoi tylko wszystkie meble stały w jednym pomieszczeniu./ Jak Simka która tam mieszkała zaczęła zapraszać przyjaciół to tylko oddzieliłam łazienkę. Fajnie było.
Teraz na jakiejś dużej działce chcę zrobić dom. Jedną Simkę albo Simkę z dzieckiem. Potem kawałek parceli odgrodzę drzewami, krzewami, żywopłotem i tam zrobię taki malutki domek letniskowy. Np. Sims może mieć jeden dzień wolnego. To, żeby w tym domku mieszkał. I tam najpotrzebniejsze rzeczy. Gazeta, łóżko grill, kanapa, stolik i malutka ubikacja. A to wszystko tylko w TS1 bez dodatków. |
10.08.2005, 10:49 | #25 |
Guest
|
no u mnie też była jedna pojechana akcja. zrobiłem rodzine(w the sims gwiazda i zwierzaki) były w niej 4 babki. wszystkie wyglądały tak samo tylko miały inny kolor włosów , ubrań i cerę ( wziełem im taką gębę z kokiem jak ma chyba sprzedawczyni ciasteczek) . Zbudowałem jedną ścianę na kibel , wszystko stało na dworze , a było tego mało bardzo bo zamiast domu zrobiłem wielkie pole i te wszystkie babki (nie pamiętam jak się zwały , jedna w każdym bądź razie nazywała się manekin kuchnia) cały czas się ze sobą biły i w końcy wszystkie odeszły , została tylko jedna i ona zapraszała sąsiadki i sie z sąsiadkami biła
|
23.08.2005, 12:03 | #26 |
Guest
|
hehe .wszyscy macie super ale ja mam jeszcze lepiej.podczas impry byla ta slynna ewa.taki grubas.i rozwałka na maxa:
rozwalili: 2 kible 5 podłóg to tańczenia 3 krany miałałam nieszczęść: 3 pożary 3 zalania zasnęło:10 robiło b-b w wibracyjnym ł:4 |
23.08.2005, 20:46 | #27 |
Guest
|
...
Ja zamurowywalam simow z lodowka i tam prawie sie zatopili we wlasnym moczu
|
24.08.2005, 22:33 | #28 | |
Administrator
Reputacja: 85
|
Cytat:
-Zadzwoniła simka do starej nowej przyjaciółki i zaprosiła ją na wakacje. -Nie kupiły mieszkania(domu letniskowego(nie namiot)) -Twoja simka kąpała się w prysznico-wannie -a ta druga zasneła obok wanny(bo ciągle chodziła za nią) i nie raczyła się obudzić!!! HAHAHAHAHAHA!!! -trwałol to kilka godzin i musiał coś zrobić chyba odinstalować simy bo przez przypadek kliknął zapisz grę!! HAHAHAHAHA!!! A niedługo i ja coś umieszczę... :laugha: :laugh: :shifty:
25.08.2005, 12:35 | #29 | |
Administrator
Reputacja: 85
|
Cytat:
Zrobiłem rodzinkę lepiej nie mówić 8 osobową. I zrobiłem dom który jest sexclubem Sexclub(u pmkkoch) no i patrzcie... Głuwne pomieszczenie pokoik do bara-bara.OJOJOJ...Ktoś jóż go zajął. Patrzcie!!barmanka w samej bieliźnie podrywa faceta!!! Mam zamiar jeszcze zrobić bank który sim obrabuje i zabije jakiegoś sima lub simkę I jeszcze więzienie... screny wkrótce!!!
Ostatnio edytowane przez Caesum : 22.06.2024 - 23:09 |
|
01.09.2005, 17:30 | #30 |
Guest
|
ja raz zrobilam tak : wybudowalam an wyspie wakacyjnej takie cos : duza czesc wyspy calkowicie zagrodzilam plotem, rzeby wejsc nie mozna bylo i zostawilam troszeczke miejsca przed ulica. Tam, gdzie bylo malo miejsca, postawilam najtanszy stolik i krzesla (ech takie z siana XD) , a tam, gdzie bylo ogrodzone, powstawialamwszytko, czego poptrzebouje sim an wakacjach, czyli np.sklepy, pokoje laienka itp. potem wyslalam tam moja simke. Kazalam sie jej telposrtowac w obszar za plotem, a wszyscy inni stali przed albo siedzieli przed stolikem xq bylo tam pelno kaluz sikow, a moja simka miala super wakacje jeste jeden problem : z takich 'wakacji' juz nie wyjedziecie do domu ...nawet jak sie przeteporulojecie do telefonu
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|