|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów? | |||
Wenezuelska telenowela |
![]() ![]() ![]() ![]() |
117 | 22.50% |
Poszukiwanie UFO |
17 | 3.27% |
Życie bez zmartwień |
101 | 19.42% |
Normalne życie |
285 | 54.81% |
Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Staram sie tworzyć normalne rodziny, ale zawsze odpala mi jakiś hmm... debilski?? (szorry) pomysł.. no więc... np. wymyślam nagle , że moja simka musi oddać się obserwacją ufo inaczej nie będzie vczula się w życiu spełniona. Lub, że moja simka nagle (po zdobyciu kariery politycznje
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A u nie w simsach życie to sielanka.
Staram się żeby mw każdym domu panował nastrój rodzinny. Rodziny mają swoje tradycje i cała rodzina mieszka w 1 domu. Wszyscy mają aspirację Założenie rodziny |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A ja jestem chyba chora. Przywiązuję się, biedactwo, do moich simusiów ;( . Zazwyczaj prowadzą spokojne życie. Mają kupę kasy i jeszcze więcej dzieci
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Staram się,aby moi Simowie wiedli życie bez zmartwień.Realizuję ich pragnienia i cele życiowe,zdobywam przyjaciół, zakładam rodziny.Z reguły zawsze mają złoto albo platynę.
Chociaż nie zawsze mi się to udaje i wtedy żyją normalnie, jak inni .Praca,przyjaciele,rodzina. Ot, takie nudne życie ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Czasem nudzi mi się normalne życie moich simów. Teraz moja ukochana simka, która ma męża i czwórkę dzieci (dwójka już się wyprowadziła) ma kochanka
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ja zawsze robię im normalne życie
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mojich simsow zycie wyglada normalnie, tata w pracy, dzieciaki uczą się,mama ma cały dom na głowie ale dopiero jak maluchy pojda spac to dopiero siedzi wspolnie w salonie z mezem i chipsami i ogladaja tv a tak zawsze jest cos do roboty, to obiad, to pomaganie przy lekcjach,to wychowanie malca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
U mnie raczej normalne życie: jest sobie jakaś kobitka, wychodzi za mąż, mają kilkoro dzieci, jak dorastają to się wyprowadzają i gram dziećmi a rodziców przeważnie zostawiam w świętym spokoju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|