![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytat:
i.. co do tych zdjęć. to właśnie udowodniłaś, że to nie są pięcioraczki, ponieważ poród jednego dziecka jest poprzedzony zdradą, na którą nie ma czasu prze porodach, bo leci wszystko po kolei a nie, np. za godzinę ![]() ale 4 porody pod rząd... no, no... ![]() |
|
|
![]() |
#22 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytat:
W sumie to mogłem dać swoje, 10 minut pracy w programie SimPe. Ale ostatnio jestem leniwy ... |
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
KornGirl, lubię Cię i jakoś tak nie wyobrażam sobie żebyś kłamała... chociaż z drugiej strony pięcioraczki...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Hmmm... nie uwazacie, ze to wyglada co najmniej znajomo???
http://modthesims2.com/showthread.ph...6&page=3&pp=25 sama nie wiem jak to skomentowac. hmmm. z patchami w grze dzieja sie rooooooooozne dziwne rzeczy. teraz juz jestem przekonana, ze 'czysta' gra az takich bledow nie ma... ps co do tego ze mi sie nie otwieralo i wypowiedzi Sims0maniaka, teraz korzystam z windy i w explorerze linki dzialaja. pod linuxem w mozilli niestety nie dzialaly. |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
To zwykły fotomontaż. Dlaczego? W rodzinie nie może być 10 simów! xP
|
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Fizzly, mogą być (np. jak się używa kostki mishuno), tylko wtedy zdjęcia Simów wychodzą poza granicę. Ale rzeczywiście dziwne, że tutaj jest wszystko ok. |
|
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do tematu o który tu się ... rozmawiacie: Można zrobić dowolną ilość dzieci jednocześnie, nie tylko programem SimPe (to akurat dla mnie najłatwiejszy sposób, używam tego softu). Ograniczenie ilości osób w domu można obejść wpisując kod, ale na słabszych kompach gra z więcej niż 10 jest beznadziejnie powolna. Bez "hacków" i programów gra ma wbudowane ograniczenie - może się urodzic tylko dwoje dzieci z jednej ciąży (bliżniaki, ale nie klony - nie są identyczne). Przed wypuszczeniem "patcha" zdarzały się niektórym jakby "podwójne" urodziny, gra powtarzała "poród" po kilku godzinach (czasu gry). To tyle co wiem, a że "podrasowne" przedmioty mogą w grze wywoływać różne niecodzienne sytuacje wiecie sami. |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|