Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.01.2005, 18:41   #21
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kara_kara
A można wyprowadzić danego sima np. z dzieckiem? Bo ja bym chciała właśnie dinę do Mortimera wyprowadzić, a Ninę i Dona zostawić w spokoju...
no tak... wyprowadzasz te osoby z dorosłym simem, jakie chcesz.

i.. co do tych zdjęć. to właśnie udowodniłaś, że to nie są pięcioraczki, ponieważ poród jednego dziecka jest poprzedzony zdradą, na którą nie ma czasu prze porodach, bo leci wszystko po kolei a nie, np. za godzinę
ale 4 porody pod rząd... no, no...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.01.2005, 18:47   #22
Profesor Parker

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
no tak... wyprowadzasz te osoby z dorosłym simem, jakie chcesz.

i.. co do tych zdjęć. to właśnie udowodniłaś, że to nie są pięcioraczki, ponieważ poród jednego dziecka jest poprzedzony zdradą, na którą nie ma czasu prze porodach, bo leci wszystko po kolei a nie, np. za godzinę
ale 4 porody pod rząd... no, no...
To był flirt . Zresztą i tak was nie przekonam . Interpretujcie to jak chcecie. Ale jeśli nikt mi nie wierzy to przynajmniej pozostaje mi satysfakcja! Po za tym odpowiada mi wersja o 4 porodach pod rząd. Lepiej to niż być zbluzganym i nazwanym kłamcą .
stare 09.01.2005, 18:50   #23
35C4R00N
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Erin91
Simsomaniak nie rozumiem twojej wypowiedzi Po co dawałes te screeny?
Obrazki bez rozszerzenia (w przypadku podanych przez KornGirl powinno być *.jpg) nie ładują się w niektórych przeglądarkach, dałem takie które zawsze widać.

W sumie to mogłem dać swoje, 10 minut pracy w programie SimPe. Ale ostatnio jestem leniwy ...

stare 09.01.2005, 18:56   #24
Moonia
Guest

Domyślnie

KornGirl, lubię Cię i jakoś tak nie wyobrażam sobie żebyś kłamała... chociaż z drugiej strony pięcioraczki... No dobra, ale nawet jeżeli to były czworaczki i jedno dziecko osobno (bo w końcu między porodami był flirt ), to niemowlaki żyją tylko dwa dni, sama ciąża trwa trzy dni, więc jeżeli urodziło się jedno dziecko i Dina zaszłaby natychmiast w ciążę, to i tak to pierwsze dziecko nie byłoby już niemowlakiem Wiem, że trochę to pokręcone, ale tak to by mniej więcej wyglądało. Więc co jest? Chyba że to praca z SimPe wtedy sprawa wyjaśniona

stare 09.01.2005, 19:15   #25
Mesmerize
Guest

Domyślnie

Hmmm... nie uwazacie, ze to wyglada co najmniej znajomo???

http://modthesims2.com/showthread.ph...6&page=3&pp=25

sama nie wiem jak to skomentowac. hmmm. z patchami w grze dzieja sie rooooooooozne dziwne rzeczy. teraz juz jestem przekonana, ze 'czysta' gra az takich bledow nie ma...

ps co do tego ze mi sie nie otwieralo i wypowiedzi Sims0maniaka, teraz korzystam z windy i w explorerze linki dzialaja. pod linuxem w mozilli niestety nie dzialaly.

stare 09.01.2005, 19:17   #26
Fizzly
Guest

Domyślnie

To zwykły fotomontaż. Dlaczego? W rodzinie nie może być 10 simów! xP

stare 09.01.2005, 19:21   #27
Moonia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał truskafk4
Hmmm... nie uwazacie, ze to wyglada co najmniej znajomo???

http://modthesims2.com/showthread.ph...6&page=3&pp=25

sama nie wiem jak to skomentowac. hmmm. z patchami w grze dzieja sie rooooooooozne dziwne rzeczy. teraz juz jestem przekonana, ze 'czysta' gra az takich bledow nie ma...
Hmmm, a więc jednak... rzeczywiście teraz te pięcioraczki wyglądają bardziej prawdopodobnie. Po przeczytaniu i obejrzeniu screena dochodzę do wniosku, że to jednak nie był zwykły błąd w grze :\

Fizzly, mogą być (np. jak się używa kostki mishuno), tylko wtedy zdjęcia Simów wychodzą poza granicę. Ale rzeczywiście dziwne, że tutaj jest wszystko ok.

stare 09.01.2005, 19:39   #28
35C4R00N
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał truskafk4
ps co do tego ze mi sie nie otwieralo i wypowiedzi Sims0maniaka, teraz korzystam z windy i w explorerze linki dzialaja. pod linuxem w mozilli niestety nie dzialaly.
Zmień "niestety" na "stety". Otwieranie obrazów bez rozszerzenia świadczy o tym że twój IE nie jest zabezpieczony przez "fałszywymi" plikami graficznymi. W ten sam sposób (automatycznie) zostanie w twojej przeglądarce otwarty i zainstalowany plik zawierający wirusa, jeśli ktoś umieści go jako element graficzny na stronie WWW.

Co do tematu o który tu się ... rozmawiacie:
Można zrobić dowolną ilość dzieci jednocześnie, nie tylko programem SimPe (to akurat dla mnie najłatwiejszy sposób, używam tego softu). Ograniczenie ilości osób w domu można obejść wpisując kod, ale na słabszych kompach gra z więcej niż 10 jest beznadziejnie powolna. Bez "hacków" i programów gra ma wbudowane ograniczenie - może się urodzic tylko dwoje dzieci z jednej ciąży (bliżniaki, ale nie klony - nie są identyczne). Przed wypuszczeniem "patcha" zdarzały się niektórym jakby "podwójne" urodziny, gra powtarzała "poród" po kilku godzinach (czasu gry).
To tyle co wiem, a że "podrasowne" przedmioty mogą w grze wywoływać różne niecodzienne sytuacje wiecie sami.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania