![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tam stwierdzam jedynie że korzeń problemu na serio jest zupełnie niepotrzebny, a jednocześnie tak niezwykły, że aż żałuję że tak rzadko wyrasta ^_^
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
no to jak każdy ma jakies pytanie to myślę że mogę się dołączyć...
a więc: jestem jak na razie amatorką The Sims no i mam Abrakadabra... no i problemik ![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Ale o jaką mapkę ci chodzi???? Bo na 2 działce to mogą być problemy.Aby się wprowadzić ro trzeba mieć potrzebne magimony i kasę. A jak już masz zamiar się wprowadzić i masz juz wszystko to klikasz wyeksmitój rodzinę. A w abrakawabowie wchodzisz w tryb tworzenia rodzinki i tam jest ta rodzinka a jeśli chcesz się gdześ wprowdzić to klikasz na któtyś z 3 domków w nawiedzonym urwisku (czy jakoś tam
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Mi wyrosły pelrgonie, korzeń i fasola... co jakiś czas pojawiają sie też te kryształy. Mozna się nauczyc lewitacji, gorącej stopy, teleportacji, magicznej sztuczki i innych rzeczy
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Mi jak tylko wyrośnie korzeń to go sprzedaję (nie potrzebny jest move_objects). Pelargonie sobie zostawiam, a kryształy mam wszystkie, a nawet 2 zielone i 3 czarne. Fasola nie chce mi urosnąć taka żeby się można było po niej wspiąć
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
No już wczoraj ściągnęłam. Ale ona jest denerwująca, jak tylko mi nowa wyrośnie to się robi od razu taka wielka i jak chcę ją sprzedać to nie ma żadnej ceny. A le za to mogę ją kupić w trybie budowanie
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Ja wole nie ściągać z internetu, bo to mi całą fraidę z grania niszczy ^_^
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
A z jakiej stronki mozna sciągnąc tą fasole?
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Wejdź na http://sims.kelsha.net/magic4.html
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|