![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Jesli następnym razem będziesz robić jakiekolwiek przyjęcię w simsach to nie zapomnij o :
1.Dobrym jedzeniu [kup ten stół tam z żarciem co je odkrywasz i jesz dowoli...] 2.Muzyce [najlepiej tej wierzy] 4.Jakuzzi [o ile Ci budżet na to pozwala] 5.Baru [tam robisz drinki i wogole] 6.I oczywiście dobrych kontaktach z gośćmi I impreza zapewniona na 6+ !!!!! |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Przed impreza zaleane - zatrudnic sprzataczke , pokojówkę
i zalecane tez poznanie , zaprzyjaznienie z sasiadami ! |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Moja simka miała pięciu najlepszych przyjaciół. Urządziłam jej przyjęcie weselne. Kiedy zeszli się goście para młoda wzięła ślub. :* :* Potem było jedzenie tortu i napychanie go do ust simowi. Następnie toast. Potem chwila w jakuzzi(chyba tak się pisze) i tańce. Był też zatrudniony barman i pokojówka. Na koniec po nowe małżeństwo przyjechała limuzyna. Ostateczna ocena przyjęcia: Balanga
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Mi pomaga jacuzzi tańce muzyka śpiew
![]() A jak wyjdzie TS2 Nocne Życie to dopiero będą balangi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
To tak,ja zawsze tak robię:
1.Kup stół z jedzeniem,balony, bar 2.Posprzataj simem w domu 3.Zamów barmana 4.Kup konsole do gry,włacz muzykę 5.Zaproś gosci,pogadaj z nimi zatancz i niech se robią co chcą U mnie zawsze to działa ![]() Edit: Kup jeszcze jacuzzie ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Grin ja jak robie impre to tak samo jak w Balandze i zawsze jest świetnie...
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ale dlaczego ja mam tylko 5 minut???Pojawia mi sie czas imprezy : 4,99 i caly czas odlicza wiec co mozna w 5 minut! Komp jest dobrze przystosowany!!MAM wiecej parametrow niz wymagane! Co jest nie tak?
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
ja zawsze dużo każę im tańczyć, zamawiam pizze, no i staram sie zapraszac jak najlepszych przyjaciół bo jak się nie lubią to kiepsko jest..albo mogą w ogóle nie przyjść. a ktos wie co zrobic zeby mozna bylo zapraszac wiecej niz 2 osoby? bo u mnie tylko tyle można. słyszałam że to chyba dlatego że mam cos nie tak z karta graficzną, ale nie wiem czy to prawda.....
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak pozować ? | Hunter666 | The Sims 1: Rozszerzenia | 9 | 30.06.2003 20:38 |