Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.01.2005, 11:21   #21
Cocaine
Guest

Domyślnie

A ja miałam uropuchowienie i byłam niesamowicie szczęściliwa :mu: :mu: :mu: :mu: :mu: :mu:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.01.2005, 15:31   #22
=)Cornelka(=
Guest

Blush

ja tez maiłam wszystkie.....tylko brokowało mi tych nieznanych cały czas próbuje i mi jakos niewychodzi;(

stare 30.01.2005, 16:16   #23
Chargcher
Guest

Blush Jeden z dodatkowych........

Jeden z dodatkowych czarów nosi nazwę "atak wymiocin" mój kolega mi go pokazał u siebie w domu.

Ten czar polaega na tym, żę jak cie ktoś denerwuje to go zatruwasz i albo umiera odrazu albo najpier zwraca to co zjadł a potem umiera.

Niestety tez cham nie podał mi przepisu ale jak sie dowiem obiecuje że tu napisze

stare 30.01.2005, 17:20   #24
=)Cornelka(=
Guest

Grin

trzymam cie za słowodrastyczne to zaklecie mojim zdaniem powinno sie nazywać "strastyczny wymiot" lub "wymicia smierć"...założe sie że beda to tego jakies ochydne składniki np. pot robuchy, ślina lamy i cos jescze

stare 30.01.2005, 17:54   #25
Chargcher
Guest

Wink No to jak........

No to popróbuj z tymi składnikami...

Mi sie wydaje że tam mają być jakieś żadkie składniki typu pióro pegaza, jad węża itp.

stare 30.01.2005, 18:01   #26
=)Cornelka(=
Guest

Wink

czytając inny temat wpadł mi w oko taki post...pisło tam że po 300 dniach mieszkania w abrakaobrowie dostaje sie składnik ...i to jest smrut trola i pomyślałam sobie tak że przepis na "atak wymiopci" morze wyglądać tak : pot ropuchy, ślina lamy , smrut trola tylko komu bedzie sie chciało czekać 300 simowych dni:lol:

stare 30.01.2005, 18:11   #27
Chargcher
Guest

Blush

A wiesz co możliwe, bo on mieszkal w Abrakadabrowie....

A wogole wie ktoś z kąd moge wziąść niejakie złote jabłko, lub czerwonego banana niezgody czy cos w tym stylu ????

stare 30.01.2005, 18:15   #28
=)Cornelka(=
Guest

Blush

to niejest jak cosik składnik do zaklęć.....bo nieda sie tego tam włozyć...a dostaje się to w zadaniu które daje jeden ze sprzedawców wzamian za jakis składnik

stare 30.01.2005, 18:17   #29
Chargcher
Guest

Blush Kurde..........

Kurde a mi sie nie chcę robic zadania dla tych sprzedawców

stare 31.01.2005, 08:22   #30
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

I tak to nic nie da, bozłotego jabłka i banan nie da się nigdzie włożyć (ani do ładowarki, ani do czgoś innego)...
lay jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania