![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Zdziwił mnie ten nagrobek, ponieważ baba ma aspirację całą na czerwono, a taki występuje tylko, jeżeli sim umiera z aspiracją co najmniej złotą. Cóż, może to błąd w grze, albo po prostu efekt tego, że zabiłam babcię kodem... Ale najważniejsze, że jej już nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytat:
piękny nagrobek zrubmy żałoba na 5 min (nagrobka niesprzedawaj!!) Ostatnio edytowane przez berata : 30.11.2005 - 17:20 |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. piękny, ale mi się trafia cały czas ![]() ![]() 2. ja zwykle sprzedaję, bo - uch, przyznam się - diabelnie boję się tych duchów z simsów... ale raz zostawić mogę ;], chociaż zapewne duch Zadeckiej będzie dość nieznośny:/... |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Udało mi się ja jakoś krowokwiatem załatwić! Ale szczęście.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=patrysiaz1992]W kwestii ortografii nie będę się już wypowiadać...
1. piękny, ale mi się trafia cały czas ![]() ![]() 2. ja zwykle sprzedaję, bo - uch, przyznam się - diabelnie boję się tych duchów z simsów... ale raz zostawić mogę ;], chociaż zapewne duch Zadeckiej będzie dość nieznośny:/...[/QUOTE No w tym rzecz że niemasz zadeckiej to żałoba na 5 min No i że jej niema to impre simom zrób postaw nagrobek i.......BaLaNgA |
![]() |
![]() |
#27 |
Reputacja: 10
|
![]()
Taka wredna baba, a ma taki ładny nagrobek.
![]() ![]() ![]() A tak wogóle to co pomogło? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Pomógł mi boolProp. Wzięłam Spawn i Rodney’s Death Creator... Potem Die of Old Age. Nagle pojawił się kochany Mroczny (chociaż właściwie sam kurz i kosa, co mnie zdziwiło, ale to pewnie kolejny błąd w grze
![]() ![]() ![]() EDIT: uh lalala oł je, jak ja kocham moje simsy... problem z babą rozwiązany, więc spokojnie wchodzę sobie w gierkę... Wybieram parcelę z moją ulubioną rodzinką i... no cóż, we wspomnieniach trochę pusto... ułaaaaa ![]() Gdzieś już na forum widziałam o tym temat... Zaraz lecę go szukać... A swoją drogą jak mi się to zrobiło?????? ![]() EDIT2: tsa, przeszukałam forum i gucio. Jeden temacik, w którym na dodatek moja odpowiedź... wynika z niej, że insimenator może namieszać... no patrzta, nie wpadłam na to, że insimenator jest hack'iem... A tak w ogóle to people help:/ Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 30.11.2005 - 19:46 |
![]() |
![]() |
#29 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem co to ten insimenator więc tu raczej ci nie pomogę.
Ale jesli się da to może spróbuj go usunąć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
www.insimenator.net
A to jest taki hack po prostu... Nim możesz tyle, że nawet ja jeszcze go nie opatentowałam do końca ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|