|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
W tym temacie będzie można ściągać simy robione przeze mnie. Przed chwilą zrobiłam śliczną elfkę. Oto ona:
![]() Ściągniesz ją tutaj. W skład zestawu simki wchodzi/wchodzą: - spodnie, - koszulka, - karnacja, - oczy, - pieprzyk nas ustami, - włosy, - makijaż (różowa szminka, niebieski cień, jasny róż i tusz do rzęs), - kolczyki. Mam nadzieję, że zrobiłam wszystko dobrze... I sorry, że zdjęcie robione w warsztacie. Ostatnio edytowane przez Rafaello : 26.12.2005 - 16:03 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna simka
![]() ![]() Na zachętę 8/10 ![]() Neśa |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Szkoda, że dałeś ją w Body Shopie ale ogólnie simka pretty. - 7/10
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Rudzielec jest bardzo fajny, murzynka taka sobie ale ta ostatnia jest brzydka i straszna. Wybacz mi ale dam ci za te trzy 5/10, takie życie ![]() |
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Murzynka jest ładna, a ta ostatnia ma trochę jakby pomarszczoną twarz (taką bruzdę). Gdyby nie ta bruzda, znacznie lepiej by wyglądała.
![]() Z tych czterech Simek moim zdaniem najlepiej prezentuje się Murzynka i elfka.
#7 |
Guest
|
![]()
A teraz rudy piegus
![]() ![]() Teraz udało mi się zrobić zdjęcie z bliska twarzy. A tutaj ją możecie ściągać. W skład zestawu simki wchodzą/wchodzi: - bluzka, - spodenki, - włosy (choć są Maxisowskie), - piegi, - oczy, - karnacja, - makijaż (beżowy cień, tusz do rzęs, jasny róż i ta taka jasna szminka). |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ta pierwsza Simka (elfka) lepsza
![]() Choć ta druga ma ładne oczy, usta, ale ta fryzurka mi się nie podoba :con: Dwa warkoczyki... nigdy takiej nie lubiłam ![]() ![]() ![]()
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()