|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 33.33% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
2 | 33.33% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 33.33% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Ten fragment w domu Diablicy wydawał mi się podobny do "Drzwi do lasu", ale to ze względu na fantastykę. Ostatni zresztą też taki jest. ![]() Pomysł jest ciekawy i mi się podoba, ale, jak już mówiłam, czekam na kolejny odcinek, żeby odrobinę więcej wyjaśnił. ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Eh.
Pisane wierszem - totalny błąd. Nudne zdjęcia - błąd nr 2. Zero klimatu - katastrofa. I nie piszę tego dlatego, że jesteś lukrowanym pierniczkiem. Po prostu FS jest nudne, zero akcji, zdjęcia nie zgadzają się z tekstem. Mam pisać dalej? Nieprzemyślany ruch, Patti. |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Hm... fajne (twórcza wypowiedź prawda? xD') No, ale na poważnie to całkiem mi się podobało no i (oczywiście) czekam na kolejne części. Nawet ładne fotki, ale jakoś pomieszczenia mi się mało podobają (bez urazy) no, ale to całkiem do zignorowania ^^'
|
![]() |
![]() |
#24 | ||||||||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzięki za wszystkie komentarze, zabieram się za następny odcinek ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Ten "wiersz" jest strasznie ciężki,tzn.ciężko się go czyta.Jak na razie nic szczególnego.
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
zdjątka. niektóre ładne, niektóre nie za bardzo. rada od ciotki-klotki: nie rób zdjęc na pustej ścianie. jeżeli juz, to przywieś jakiś obraz, okno, stoliczek, no cokolwiek...
tekst: nie jest to mistrzowstwo, ale wierszyk całkiem przyjemny. chociaż te ostatnie strofy za bardzo przypominały poprzednie. trochę się powtarzałaś. ogólnie ładniutko. kontynuuj. będę czekać na następny odcinek. pozdro Nirrti aha, zapomniałam o ocenie. na razie 8/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|