|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Sliczny naprawde
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszystko w środku ładnie tylko podłoga w kuchni!!!!!tragedia!!!zmienic to natychmiast. i po cona przedpokoju stół i dwa krzesła?;>bo niewiem.. reszta wnętrz ok...podoba mi się.. bryła nie nie nie.. i ogród też nie nie nie..
ale za wnętrze;p 7/10 P.s podłoge w kuchni zmienic ale juz!;p ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Wcale nie twierdzę że go sama zbudowałam.
![]() Ale widzę że twoje "odkrycie" sprawia ci niemiłosierną satysfakcję ![]() Ostatnio edytowane przez N@tA : 25.01.2006 - 15:32 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
N@tA, gdybyś, tak jak ja przesiedziała prawie 6 miesięcy siedząc i przenosząc okolicę z The Sims 1 do The Sims 2, też byś się cieszyła, że pamiętasz co to za dom i na jakiej ulicy jest zbudowany
![]() ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
W simsy gram juz od bardzo bardzo dawna, a od 2 lat w simsy 2, powiem szczerze ze bardzo podobaja mi sie te malutkie mebelki sciagane z internetu do TS1 heheh noo a ty sliczny domek zrobilas, bardzo mi sie podoba 10/10
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Noo suuper *_*. Podobają mi sę Twoje domki... Ale za ten daję 9/10 ze względu na bibliotekę xp. Coś mi w niej nie tego...
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Domek czadzior ! daje 100 / 10. Skąd masz rzeczy odpowiedz proszę bo takich właśnie potrzebuje ! :mbounce:
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
BOSZ, ten temat rzuca się w oczy i przez autora tematu mam straszną ochotę na bajaderkę ><
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
To bajoro to naprawde bajoro w doslownym znaczeniu tego slowa. Te skalki wokol niego sa obrzydliwe! W środku nieciekawie, z zwenątrz dom jest straszny. łeeee nie podoba mi sie 3/10. :con:
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|