Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.02.2006, 14:10   #21
Moriquendë
Guest

Domyślnie

Na kanapie spać? I zrezygnować z TAKIEGO łóżka? W życiu Dariusz to by się chyba zabił na tej drabinie Tak Alia, simom to nie przeszkadza. Ale czy sama nie napisałaś kiedyś, że szachy nie mogą stać na polu bo je ptak obsra? A włączył mi się nudzik, włączył

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.02.2006, 13:58   #22
hammer
Guest

Domyślnie

Domek bardzo ładny i przytulny.FULL WYPAS 9+/10

stare 27.02.2006, 17:05   #23
Choco
Guest

Domyślnie

Bez obrazy, ale stara bryła o wiele bardziej mi się podobała. Wnętrze nawet spox chociaż mam do niektórych rzeczy zasterzenia np. gabinet ze schodami. Wiadomo, że jak się daje schody to zostaje dziura, ale widocznie ty sobie o tym zapomniałaś. Bo gdzyby cos akiego było w realu człowiek zabiłby się gdyby chciał się gnać po jakąś rzecz na biórku. Niezbyt miłe xP Zauważyłam też że w niektórych miejscach w domu albo ci się wyczerpały pomysły albo fundusze, bo pokoje są niedopracowane, czyli międzyinnymi puste. Ogólnie dom mi się podoba, fajny styl i paleta barw. Jest dobrze

stare 27.02.2006, 18:47   #24
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Choco
Bez obrazy, ale stara bryła o wiele bardziej mi się podobała. Wnętrze nawet spox chociaż mam do niektórych rzeczy zasterzenia np. gabinet ze schodami. Wiadomo, że jak się daje schody to zostaje dziura, ale widocznie ty sobie o tym zapomniałaś. Bo gdzyby cos akiego było w realu człowiek zabiłby się gdyby chciał się gnać po jakąś rzecz na biórku. Niezbyt miłe xP Zauważyłam też że w niektórych miejscach w domu albo ci się wyczerpały pomysły albo fundusze, bo pokoje są niedopracowane, czyli międzyinnymi puste. Ogólnie dom mi się podoba, fajny styl i paleta barw. Jest dobrze
Szczerze mówiąc nie rozumiem..jaki gabinet ze schodami?? Gabinet jest w sypialni

stare 11.03.2006, 10:58   #25
Toxic
Guest

Domyślnie

Świetny dom, naprawde wszytko jest bardzo ładne, kolorystycznie wszytko do sibie pasuje, nie mam sie czego przyczepić 10/10

stare 06.05.2006, 16:21   #26
napio6
Guest

Domyślnie

w sumie moze byc, tylko te schody tak na srodku jakos. Ale kolorystycznie nawet nawet. 7/10

stare 06.05.2006, 19:22   #27
Tigra
Guest

Domyślnie

Śliczny domek! Wewnątrz ma takie delikatne kolorki. Jedynie niepodoba mi się kolor zewnętrzny.
Pozdrawiam.
Tigra

Ostatnio edytowane przez Tigra : 06.05.2006 - 19:25

stare 06.05.2006, 21:24   #28
Plotkara12
Guest

Domyślnie

Ślicznie i tak przytulnie. Bardzo mi się podoba. Ocenię ten dom na 10/10.

stare 24.06.2006, 17:24   #29
Koniczynka
Guest

Domyślnie

z zewnatrz stary wygladal ladniej........ ale ogolnie masz spoko taki przytulny w srodku ten domek 6/10

stare 29.05.2008, 17:32   #30
velvecik94
Guest

Domyślnie Odp: Mała zmiana I - czyli nowy domek dla rodziny Marzyciel

Fajny domek, przytulny
10/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania