|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
41 | 66.13% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
14 | 22.58% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 3.23% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 8.06% |
Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm... Po tym odcinku można przypuszczać, że główny wątek będzie dotyczył tajemnicy rodzinnej.
![]() Nie ujmując nic treści, najbardziej podobają mi się zdjęcia. ![]() ![]() Bardzo nietypowe i oryginalne fs. Jeśli miałabym się do czegoś przyczepić, to wolałabym, żeby po myślnikach były odstępy. ![]() Czekam na 4. odcinek. Za chwilę wystawię ocenę. Pozdrawiam ![]() PS. A reklamę w sygnie też masz bardzo oryginalną. ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dobrze mi się wydawało, że mieszka sama
![]() Zdjęcia jak zwykle zachwycają. Musiałaś trochę czasu spędzić nad urządzeniem wnętrz, i bardzo dobrze, wnętrze domu dużo mówi o jego mieszkańcach. Tylko trzecie zdjęcie dziwnie wyszło, siedzą jak dwa manekiny. Bardziej zaciekawił mnie wątek książki kucharskiej niż tajemnica rodzinna (wolę fantastykę od obyczajówek), opisy sytuacji rodzinnej trochę mi się dłużyły, ale tak ogólnie rzecz biorąc jest na 5. Co do zawikłanych zdań - znacznie lepiej, wpadło mi w oko tylko jedno: "jego ton był na tyle stanowczy, że sprawił, że Chloe postanowiła nie podejmować więcej prób". "że sprawił," jest niepotrzebne. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wspaniale, po prostu cudownie. Moje serce się raduje. Z tego, co widzę, weszło tu już ze 100 osób, co tu robili nie mam pojęcia, ale nie zostawili ani komentarza, ani nie raczyli zaznaczyć czegoś w ankiecie. Nie wydaje mi się, żeby było to aż tak skomplikowane czy trudne, że aż niewykonalne. Ale dobra, ja jestem odrobinę zawiedziona. Właściwie to zastanawiam się, czy jest sens pisać dalej...
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie ma tu komentarzy, jak mam się nie przejmować? Może to fs jest tak beznadziejne, że nie można go nawet ostro skrytykować? No nie wiem. W każdym razie nie kręci mnie wysilanie się dla ludzi, którzy przechodzą koło tego całkowicie obojętnie. (ech... od rana się użalam. A fe ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Oczywiście,że jest sens pisać dalej. Nawet nie mów, że nie ma. To jest jedno z lepszych fotostory i delikatnie mówiąc byłabym nieco zła gdybyś go nie skończyła.
Moja ocena to 10/10. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo podobają mi się zdjęcia i Twój styl pisania (poza tym rzecz jasna- bezbłędny). ale sama fabuła jak na razie mało mnie interesuje, chociaż zapewne się rozkręci
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No i znowu jestem chora (koleżanka zabrała mi czapkę, jak wiało okropnie x] ) tym razem tak uwielbiana przez mój organizm angina ropna, na którą chorowałam już z 15 razy w życiu... ufff, chyba się już przyzwyczaję do siedzenia w domu, chociaż narzekać nie mogę, a syrop mam pyszniutki. Myślę, że jeżeli uda mi się zmusić mózg do większego wysiłku, odcinek może być przed poniedziałkiem (ustalony przez panią lekarz termin mojego wyzdrowienia)
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Odkopuję temat, ale tylko po to, aby powiedzieć, że już mam pomysł na plakat, tyle że ciągle, gdy gram, zapominam o zrobieniu zdjęć ;] Teraz sobie posiedzę trochę w domciu, ponieważ jestem chora (po raz trzeci w ciągu trzech tygodni... luuudzie... to przesada... -.-' znowu ta angina ropna, trzeba było wyciąć mi migdałki jak byłam mała, nawet się psychicznie przygotowywałam do tego, pamiętam ^^ ) i raczej już będzie, bo powinnam znaleźć czas między kuciem i nadrabianiem wszystkiego.
Zapraszam do komentowania... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|