|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Świetne te śledztwo, ale do rzeczy:
Sprawdziłam drzewo genealogiczne i ........... nie zgadza się ;( :1smutny: . Kasia ma takie samo drzewo, co reszta stworzonych simów, czyli jest sama na nim. No więc Kasia Langerak raczej odpada. Trzeba niestety szukać dalej..... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mówię przecież, że nie ma żadnej tajemnicy. Do niczego nie dojdziecie. Bo to poprostu niemożliwe. Maxis sobie ułożył jakąś historyjkę... wy też możecie sobie zrobić porwanie i co? Zrobicie dochodzenie i dojdziecie do czegoś? Nie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Już to pisałam w kilku tematach. bella z Dziwnowa jest sztuczna. Różni się od tej z Miłowa wieloma szczegółąmi.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A czy ktos moze mi wymienic te sposoby?Bardzo prosze ;( Potrzebna mi Bella
![]() ![]() Nieskapnieta ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
1. Wpisujesz boolprop testingcheatsenabled true. 2. Klikasz myszką z wciśniętym lewym shiftem na obojętnie jakiego sima. 3. Wybierasz spawn, a potem tombstone of L and D. 4. Gdy pojawi ci się nagrobek, to już bez shifta klikasz na niego i wybierasz jakoś hmmm... add to family member. (chyba dobrze xD) 5. Wybierasz z tamtąd imie Bella. ![]() UWAGA: Ja miałem niekiedy tak, że jak ją wziąłem boolpropem, to kiedys pisalo tak: Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Damiano : 11.07.2006 - 09:01 |
|||
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bella Ćwir żyje też w Miłowie. Trzeba mieć poprostu szczęście żeby ją zobaczyć. To jest właściwa Bella (sprawdziłam). Jak mam to dam foto jak ucieka z moją gazetą. Mam nadzieję że to wszystko wyjaśnia. Jak już ją wyłapiecie to nie będzie problemu.To jest cała filozofia. Jak jej nie znajdziecie to można ją przywrócić jak już pisali inni. JA Bellę znalazłam w Miłowie i nie mam tego problemu.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja sprowadziłam Belle kodem boolProp ale kiedy zapisałam grę wyszłam na okolice i spowrotem weszłam do domu Dona (do niego sprowadziłam Belle) ona była przeźroczysta, Oto zdjęcie (zmieniłam jej fryzurę):
![]() Jak kazałam przestać jej grać to ona zniknęła na dobre i pojawił się komunikat "Ten sim zmarł na innej parceli i powruci jako duch na miejsce swojej śmierci" ;( I już jej nie moge ściągnąć za pomoca tego kodu bo za każdym razem mi się to pojawia, albo jakiś error ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jeśli chcesz ją zwrócić na ziemię, przeczytaj mój poradnik: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35659
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
wadłam na pomysł jak producenci simsów doprowadzili do zniknieńcia belli ćwir mogli poprostu wpisac move-objest on? jak uwazacie
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|