![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się. Tylko kafelki w pokoju dziecka mi się nie podobają (na inne nie zwróciłam uwagi)
Daje 9/10 ![]() ![]()
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
No, mnie się nawet podoba. Dużo fotek - a ja to lubię. ^^ Ładny jest, nie powiem, ale coś mi w nim przeszkadza... Nie podoba mi się tapeta w pokoju Sebastiana. Dla mnie to ona pasuje do łazienki. ^^ A pokój córki jest za różowy. Ale ogólnie jest fajnie. I like it. ^^ 8/10.
Ostatnio edytowane przez Chocolatté : 27.02.2006 - 19:58 |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Bardzo dziękuję wam wszystkie słonka i nie słonka, gwiazdeczki i perełeczki.
Chocolatté ja również uwielbiam jak w postach jest dużo zdjątek. Dużo ciekawiej się ogląda i poznaje się każdy zakątek domku. Dziękuje za ocenki, nawet te niepozytywne mnie nie zniechęcą. Napewno pokaże drugi dom, niebawem. Jak tylko zagram w simsy -> brak czasu na nic ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Ło kurczę, tych zdjęć jest tyle, że aż łepetynka boli xD.
Hm, nie wiem czy mogłabym się zgodzić z tym, że ten domek jest nowoczesny - raczej oryginalny i nieco kontrowersyjny. A czy jest ładny ? Taki sobie. |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Super dom.Przestrzenny i wogóle dobrze,że nie jest taki zawalony niepotrzebnymi meblami.Daje 10/10 i nawet więcej
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Bardzo dziękuję za ocenki. Te pozytywne i te mniej
![]() Wielkie THX, komentujcie jeszcze, komentujcie... |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Nom... ale domek
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Mi sieee dooomeeek pooddooobbba ale po pierwsze
a)Kafelki w pokoju dzieciecym wygladalo jak izolatka ![]() b)skąd wziełas taką lodowke brązowo-złotą ? c)ładnie urządziłas salon tylko jakos tak..dziwnie XD nie to mi nie przeszkadza ![]() ocena 9,5/10 za kafelki u dzieci i jeszcze jedno troszke glupie ze w czesci 1 obilas zdjecia kibla w nocy (chyba w 1 =D) |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Pikny domek wszystkie masz pikne doruwnujesz Eweline
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
bleh
![]() uwazalam ze stac cie na wiecej po zobaczeniu domka z zewnatrz myslalam ze wnetrze bedzie gownie sliczne a tu klapa 3+/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|