![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Alia:.... One niczym sie nie roznia!!! x<
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
GIRL, modyfikacje, które zastosowałaś, nic nie dały. Ta sama karnacja, ta sama fryzura, lekko zmieniony kolor oczu, ten sam owal twarzy. Pozmieniałaś jedynie, makijaż, nachylenie oczu itepe. To jest żenada, moim skromnym zdaniem.
|
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
i pieprzykiem xD No weź. Mogłaś chociaż zmienić fryzurę ;p (wiedziałam że znajoma)
#25 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz dam moje kolejne simki, mam nadzieję, że się spodobają, w co niestety wątpię ![]() 1. ![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() Oceniajcie ![]() PS. Od razu sorrX za taki wytrzeszcz, ale wcześniej nie zauważyłam jakoś ![]() Ostatnio edytowane przez andź : 11.03.2006 - 11:57 |
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() ![]() 1. Jest wdg mnie łądna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Ta podoba mi się mniej. Tzn. fajna fryzura i oczy, ale nie pasuje mi ten skin, ma czerwone obwódki pod oczami i błyszcz na nosie ![]() 3. Jest łądna, ale nie lubie tej fryzury. I za jasny puder. Reszta ok. |
![]() |
#27 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. Ona mi trochę przypomina Simkę #Julki# (przede wszystkim oczy i piegi), jest bardzo ładne, najładniejsza z tych trzech. Wszystko jest w porządku, nie mam się do czego przyczepić.
![]() 2. Ta mi się już nie podoba. Znowu te rozwarte oczy, jak u pierwszej Twojej Simki (w pierwszym poście), które wszystko psują. Jej nos ma błyszczącą "kreskę" i kojarzy mi się ze słupkiem. Z bliska jeszcze ujdzie, ale z daleka wygląda trochę jak Zombie... 3. Ładna dosyć, tylko znowu te oczy... Powiinnaś bardziej rozciągać wszerz, a nie w górę i w dół- wychodzą nienaturalnie. I nosek ma Simka trochę za mały. ![]() Twoich dwóch poprzednich Simek nie oceniałam... Blondynka jest taka zwyczajna, a ta czarna ładna. ![]() Pozdrawiam
#28 |
Guest
|
![]()
Ta pierwsza jest ładna. Ładna twarz, makijaz, fryza.
Druga: nie lubie jak jest ciemna karnacja i blond włosy. I się błyszczy. Trzecia: jakas taka pucołowata ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Nio to nowa simka.
![]() ![]() Oceniajcie po raz kolejny ![]() Ostatnio edytowane przez andź : 19.03.2006 - 09:12 |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Najnowsza jest śliczna! Super skin, fryzura, oczy - podoba mi sie wszystko!
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|