![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, błyszczy się bardzo.
![]() Ale to nic, twarz ma ładną, fajne włosy i usta, nos ujdzie (choć typowy bardzo). Maxisowe oczy trochę nei pasują do tej simki- przydałyby się jakieś bardziej błyszczące moim zdaniem. ![]() Gdyby nie ten błysk, byłoby OK. Ja bym w takiej sytuacji (chodzi o skin) wywaliła wszystkie dodatki, żeby mieć stare skiny. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#22 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
LInciu kochana, a na czym to polega?Zanim ściągnę-muszę wiedzieć.
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
To jest Menadżer dodatków do simów. Masz wszystkie powypisywane z możliwością podglądu. Możesz je wyłączyć lub włączyć. Napewno się połapiesz bo jest polska wersja.
#25 |
Guest
|
![]()
Ta pierwsza bardzo ładna(tylko brzydkie brwi brwi), nastolatka taka średnia, dziecko ładne, ta z różowawo-czerwonymi włosami też taka zwykła, natomiast ta błyszcząca... cudo! Właśnie ten błysk skóry jej pasuje! Ja bym tylko jej oczy zmieniła. Nie wiem czy jakiejś nie pominęłam, ale i tak zbytnio sie nie rozpisałam.
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
No fakt jest beznadziejna... Ma za duże oczy, nieproporcjonalne w stosunku do twarzy. Za duże zbyt wystające usta... Tylko dlaczego ją pokazujesz? Polujesz na rangę największy nabijacz?
Ostatnio edytowane przez Margierytka : 06.03.2006 - 19:32 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Te pierwsze simki mi sie podobają. Ale ta ostatnia niezbyt. A skąd masz sukienkę Wery Sweet?? Słodka jest ta dziewczynka
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Mi się ogólnie wszystko podoba. Chociaż w każdej jest coś nie tak(nigdy nie da się zrobić jakiejś bogini) to każda ma w sobie"to coś"
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna simka. Nie mam do niej żadnych zastrzeżeń