![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Aurelia:
Wygląda jak mangowa dziewczynka. Ma okropne oczy, dziwną fryzurę, za wąskie i zbyt rozciągnięte usta, brzydkie brwi, zbyt wąską twarz. Ogólnie duzo gorsza od twoich poprzednich simek. Yuna Powinna mieć blond brwi i niepotrzebnie robisz takie wąskie twarze, to wcale nie dodaje urody, wręcz przeciwnie. Ma paskudne oczy. Luiza Jest chyba najłądniejsza z tyhc trzech panieniek. Ma normalne oczka, brwi i twarz. |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Jakas taka maxisowa ta twarz ^^ ...
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Simka jest ładna, ale nie podoba mi się jej nos. Jest taki... na górze wklęsły, a na dole wystaje taki kartofel. I rzeczywiście ma maxisową twarz z lekka. Ale nie jest zła: 7/10
|
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi właściwie wszystko w niej odpowiada oprócz oczu- ich tęczówki są nienaturalnie wręcz jasne i przez to Simka wygląda jak... no nie wiem... upiór? Może za mocno powiedziane, ale taki demoniczny wyraz twarzy... Jakby jej dać jakieś inne oczy (najlepiej ciemne, choć jasne też
![]() A mi nie przypomina maxisowej twarzy, ale może się nie znam. ![]()
#27 |
Guest
|
![]()
Jak już wspomniała Isi oczy które jej dobrałaś są nienaturalne,fryzura fajna.Wydaje mi się,że ta szminka jest trochę za jasna i simka wygląda trochę blado,natomiast tusz bardzo ładny.
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Simka może byc, ale ma za jasne oczy
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|