|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bardzo piękny dom i te pokoje dzieci szczegulnie tej dziewczynki boskie pozdrawiam mucha a z komd śćiongłas to łużko z pokoju chłopca to bardzo wązne odpirz prosze :ofm:
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ładny, tylko brakuje mi ogródka. Ale bez niego też mi się bardzo podoba.
10/10 Pozdrawiam |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Domek mi sie b.podoba a najbardziej te okna możeesz mi powiedziec skad je sciagnelas zalezy mi bardzo
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ciekawa jestem jak zrobiłaś tą jakby scene - w pokoju dziewczyny. Bardzo mi się podoba jeśli możesz powiedzieć to powiedz pliss...
:con:
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Dom na zewnątrz ładnie wygląda tylko podjazd dla samochodu taki opuszczony, jakby nie należał do tego domu. Patio (taras nie wiem jak to nazwać) takie puste trochę. W środku jest straszne zmieszanie, nie można się skapować gdzie co jest. Bardzo dużo jest użytych tych samych mebli, a już najwięcej tych kanap brązowych. Nie podoba mi się też takie odskoczenie od klimatu tego domu w pokojach dziecięcych. Dom jest wykonany z pomysłem i na zewnątrz prezentuje się bardzo dobrze, ale ma parę nie dociągnięć. Moja ocena 7/10.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
bryła ładna.. dobrze dopasowane okna, ale za pusto! to wygląda jak wielkie białe pudło.. jakaś izolatka czy coś.. gdyby tam jakieś drzewka były, kwiatki to by było spoko.. ze względu na ciekawy kształt postawię 7/10
wewnątrz świetny! fenomenalny! też często używam w łazience tych kamieni! ;] 10/10 ocena końcowa 8,5/10 |
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
fajny 7/10
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Fajny domek! Jest może jakaś możliwość download?
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|