![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Od ulicy ten domek za bardzo mi się nie podoba, ale z tyłu podoba mi się. Z zewnątrz ten domek wydaje się taki mały, ale w środku już nie. Ładna łazienka (skąd ściągnąłeś tą wanne ?
![]() Widok domku z przodu ![]() Widok domku z tyłu: ![]() Garaż: nie wyświetliło mi się zdjęcie Mały koryrarz: 10/10 Przedokój: 10/10 Salon: 9,8/10 Kuchnia: 10/10 Sypialnia: 10/10 Łazienka: 10/10 Pokój rekreacyjny: 9,8/10 Wynik : 84,2 / 90 - super |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Nic dodać nic ując - bardzo piekny domek
Czy będzie mozna go ściągnać? |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Fajny domek. Ładny... Tylko w jaki sposób dajecie meble na skos? ;(
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
lubie rzeczy nowoczesne wiec jednym słowem super
|
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Witaj!
To kolejny Twój świetny domek, który miałam okazję poznać bliżej ![]() Ogólnie bardzo mi się podoba. Zwłaszcza bryła, rozmieszczenie pomieszczeń i spójność domu z malowniczym ogrodem. Jedyne co mnie nie zachwyca to ogrom dodatkówz neta, które po ściągnięciu domku przez prawie godzinę usuwałam z gry ![]() ![]() Gratulacje! Ocena 9/10. Pozdrawiam! |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Domek jest prześliczny
![]() Ładnie i gustownie urządzony, bryła niczego sobie ![]() ![]() 9/10 "," |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek,prawie wszystko mi się podoba.
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Domek świetny! Mam jedno pytanie: w swoim simowym domku chciałam ustawić taką narożną wannę jaka jest w twojej łazience ale nie udawało mi się jej odpowiednio ustawić. Co to znaczy: zawsze jak wstawiałam tę wannę w róg, to zawsze kawałek wanny "wystawał" było widać kawałek tej wanny w drugim pokoju. Zaraz zamieszczę zdjęcie jak to wygląda. Mam więc pytanie: jak "zmieściłaś" wannę w rogu łazienki tak, że nie widać z pokoju obok tego kawałka wanny?
|
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytat:
to wszystko. |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|