|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja mam duużo sklepów z AGD i z kwiatkami. Chce zrobić z artykułami dziecięcymi i zabawkami oraz z meblami jakiś.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ostatnio kwiaciarnia Partycjii wariat (partycja nomad z akademii klasycznej, wydana za mąż za grzegorza wariata) dobrze się rozwija więc postanowiłam poszerzyć asortyment. Odkryłam, że rzeczy z trybu budowania też można sprzedawać i przy kwiaciarni zrobiłam szkółkę drzew i krzewów. Wygląda super, simy dużo kupują i nawet są zyski
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja tam często nie rozwijam biznesu...ale miałam 5-cio gwiazdkową kwiaciarnie, sprzedawałam lemoniadę i kwiaty cięte i pewnego czasu była też fabryka zabawek.
Teraz myślę nad fabryką robotów New Servo.( to są takie jak w tej reklamie ). Oczywiście z kodem.Bo sama ie jestem wytrwała.Mam takie w domu i moja simka je kocha. A propós.Między moimi pomysłami była też restauracja z XX w.Takie gotyckie klimaty...wampiry < jestem jednym z nich >. Niestety nie umiem wejść do fryzjera tzn. nie umiem wybrać fryzury i usiąść wogóle< grrr > |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja bym chciała mieć np. schronisko albo szkołe itp. jakś wielki zamek do zwiedzania, hotel. Ostatnio otworzyłam cropp town
ale właścicielka umrała ze straośći... :con:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja kiedyś wymyśliłem i założyłem założyłem sklep ogrodniczy
. Sprzedaję drzewa, kwiaty i krzewy
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
a ja zrobiłem salon odnowy biologicznej postawiłem jacuuzi i kilka bierzni(maszyna do biegania taka) a u góry stół do bilarda perkusje i mam już ponad 80 gwaizdek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz to już 125 gwiazdek
Ostatnio edytowane przez jorki : 11.08.2006 - 12:49 |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Moje pomysły to jak na razie ( a mam WB od wczoraj
):- autorska galeria sztuki: simka maluje, jej mąz sprzedaje obrazy i rzeźby - księgarnia ![]() - jeszcze chce zrobić siłownię, centrum spa i drogerię |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Sklepik "Podobasz się!!"- rzeczy związane z miłością- róże, eliksiry m iłosne, figurki serc, zrobienie wrażenia super nowoczesnym telewizorem/ samochodem, budka do robienia romantycznych zdjęć, szafa w serduszka, itp. itd.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|