![]() |
#21 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A na tym ostatnim zdjęciu nic szczególnego nie widzę... Facet nie ma włosów? Cytat:
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Witam. Właśnie napisałem 3 odcinek, brak w nim jakiejkolwiek sensownej fabuły. Taki chcę mieć styl...
------------------------------------------------------------------------------------ 3 odcinek - "Du Pont Monsanto" - Wprawdzie można posiąść miliardy dolarów i stać się wampirem, ale niestety nowe roboty, Roberat i Neala dostarczą dopiero jutro, a zmywarka się popsuła, więc muszę TO robić! ![]() - A w ogóle jest noc, a jak jest noc, to jest noc. Idziemy się zabawić. ![]() Victor już wsiadł do samochodu. Za parę minut był na miejscu. - No, jesteśmy na miejscu... ale czemu tak mnie boli głowa? - Nagle Victor usłyszał jakiś kobiecy głos w swojej głowie. ![]() - Monssssssssssantooooooooo... Duuuuuuuuuuu... Ponnnnnnnnnnnttt... Duuuuuuuuuu Ponnnnnnnnnnnt... Monsssssssssssssssssantooooooooo... - Kto to jest Du Pont Monsanto? - Toooooooooooo... jeeeeeeeeeeeest... oooooooooonnnn... pokaaaaaaaaaaże ci twoje przeznaczenieeeeeeeeeee... - Że co? - Pokażeeee... on pokaże ci twoje przeznaczenie... - głos w głowie Victora był coraz wyraźniejszy. - Jak to? - Du Pont Monsanto... on powie ci... co masz robić... żeby... żeby... - Żeby co zrobić? - Żeby... uratować... uratować... uratować świat... Od Monsanto dowiesz się... dowiesz się więcej... "A... pewnie to moja wyobraźmia... idziemy się bawić!" ![]() Victor doskonale się bawił. Nagle znowu odezwał się ten kobiecy głos. - Victor... idź... do baru... tam jest Du Pont. Zamów... drinka... z butelki... - Co? Jednak Victor wiedział już że to nie przelewki. Podszedł do barmana i zamówił drinka. - Ach, to ty. - O co w tym wszystkim chodzi?! - Victor, nie bądź nerwowy. Chcesz dowiedzieć się o co tu chodzi? - To chyba logiczne... ![]() - Widzisz... moja przyjaciółka Armanda powiedziała ci pewnie, że nazywam się Du Pont Monsanto. - Armanda? - Armanda Survie, cyganka. Umie przepowiadać przyszłość. Umie też rozmawiać z ludźmi w myślach. Nazywacie to porozumieniem astralnym, ale nie w tym rzecz. - Co się dzieje? - Spójrz na zegarek. Która jest godzina? - Ee... 15:37, ale jest środek nocy. Zegarek mi się zepsuł. - No właśnie. Zegarek wskazuje prawidłową godzinę. PS. SKOMENTUJCIE! Ostatnio edytowane przez Vivatte : 19.05.2006 - 18:32 |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Ekhm, ekhm... nawet nie zauważyłam, a tutaj przybyły 2 nowe odcinki :-P
Powiem tak: 2 odcinek średnio mi się podobał bo tak jak mówiłam ostatnio pisałeś pojedyńczymi, banalnymi zdaniami i zero dialogów. W sumie miałam wrażenie jakbyś napisał go troche na "odwal się". 3 odcinek był dużo lepszy. Zdjęcia dobre i tekst niezły. Nie podobało mi się jak opisałeś to jak ta Armanda mówiła w jego myślach. Bardzo nieestetyczne :-P I w ogóle jedno mnie zastanawia: zagadki? jakie zagadki? jak narazie to żadnej nie zauważyłam i nie bardzo wiem o co chodzi ;-p Czekam na następny odcinek. Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Uważam, że trzeci odcinek jest najlepszy z tych wszystkich...
Ale nadal mnie nie wciągnęło, ani też szczególnei się nie spodobało. Piszesz bezbłędnie, poprawnie, fotki są już w pełni estetyczne, ujęcia dobre. Interesują mnie takie zjawiska jak np. zmieniona (czy tam poprawna ![]() Ten głos w głowie Wiktora trochę przeciągły jest. ![]() No, takie sobie fs, raczej nie w moim guście, ocenę w sondzie dam po 4. odcinku. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Zagadki? Ja żadych zagadek nie widzę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Musze przyznać, że zdjęcia w 1 i 2 odcinku są odychające, nieestetyczne i w ogóle. Natomiast w 3 odcinku się postarałeś (jeśli chodzi o zdjęcia oczywiście). Jeżeli chodzi o fs to jest kiepskie. Każdy odcinek nie zawiera więcej niż 10 zdań. W sumie to są dialogi nie zdania. Fabuła też nie bardzo mi się podoba, wydaje się trochę głupkowata. No cóż, to jest moje zdanie.
Powodzenia życzę.
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Och Dupondzie!
Du pont mi się kojaży z pewną częścią ciała ![]() Po pierwsze odcinek jest strasznie krótki... po drugie...Facet mówi sam do siebie. Gdybyś wziął to w cudzysłów byłoby wiadomo że on myśli. Po trzecie. Czy była tu jakaś zagadka? Bo ja jej nie zobaczyłam. Po czwarte. Trochę nudna fabuła. Po piąte. Trzymam kciuki! ![]() ~D~ |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Ja chyba już nie robię tego FS... wena mnie opuściła. Jak wielu innych "artystów".
Zła wiadomość: Na razie następne odcinki zawieszone. Dobra wiadomość: Wena wróci z czasem ![]() Podjąłem dobrą decyzję? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|