Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.05.2006, 11:33   #21
Calintz
Guest

Domyślnie

Bradzo ładny domek, podoba mi się Widac że długo nad nim pracowałaś, dzięki czemu osiągnełaś doskonałą harmonie. Wszystko jest utrzymane w jednym stylu i pasuje do siebie. Daję ci 10/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.05.2006, 13:21   #22
Kocio xD
Guest

Domyślnie

Jest niesamowity.... Naprawdę piękny ;] ja chce takie cudo xD ni no po prostu 1000000/10 pozdrawiam :*

stare 22.05.2006, 15:16   #23
annika
Guest

Domyślnie

Dom fantastyczny, nie mam zastrzeżeń.
Ogród trochę pusty, ale poukładany i to mi się widzi.

Dom: 10/10
Ogród: 9/10

A i mam mamłe pytanie.

Skąd ściągnęłaś białą wersję tych schodów?

stare 22.05.2006, 17:12   #24
Mademoiselle
Guest

Domyślnie Re: Dom Biały

Z zewnątrz dom prezentuje się naprawdę fajnie. W środku też niczego sobie, ale czemu wszystko jest tutaj białe ;(?! Podobają mi się przytulne domki w ciepłych kolorach, a nie takie... takie... coś.

stare 22.05.2006, 19:05   #25
InMyDreams
Guest

Domyślnie

10/10 Super domek

stare 22.05.2006, 19:22   #26
Margierytka
Guest

Domyślnie

Bryły sie nie czepiajcie. jest oryginalna chociaż zbyt chaotyczna. Ta frontowa ściana miała byc w falce, ale to niemożebne w Sims 2. Cudowny dach i kopułka. Ten projekt mimo kilku wad jest ponadprzeciętny na tym forum.

Kilka słów do autorki:
Powiem Ci co jest nie tak - zbyt rozczłonkowałaś wszystko. A oko ludzkie na siłę szuka symetrii. Zaś zbytnia symetrycznośc razi i brakuje jej haka do ciągnięcia oka. Zatem - musi być symetrycznie nagmatwane. U ciebie zabrakła punktów symetrii. Mogą to być powtarzalne kształty - np siatka słupów czy symetrycznie ułożone pomieszczenia. Itd.

Zbyt mała kontrastowość wyposażenia. Białe z czarnym porazi mi siatkówkę. Biel ze złamaną zielenią ucieszy oko do tego minimum czerwieni i będę wachlowac uszami ze szczęścia.

stare 23.05.2006, 09:45   #27
Sylvanna
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cococzek
jestem 1 pierwszy raz nieciekawa bryła środek troccccche nudny bo cały biały 8,5/10
To ciekawa jestem jak opiszesz swoje domy??
Tyle do Cococzka.

Dom bardzo mi się podoba. Zarówno bryła, jak i wnętrza. Widać, że jest dopracowany i namęczyłaś się z nim. Fakt: jest biało i sterylnie, ale nie każdy dom musi być drewniany i przytulny. Przyłączam się do zdania Alii, że przydały by się jakieś drobne akcenty kolorystyczne. Ogród prosty, ale (jak powiedziała Annika) poukładany i w ogóle JEST, co rzadko się zdarza.
Ocena: 9,99/10

stare 23.05.2006, 12:02   #28
Danehya
Guest

Domyślnie

Dom jest świetny! Bardzo nowoczesny, dużo dodatków. Bodoba mi się bar i schody Jedyne co mam do zarzucenia to ta kula do tańczenia i przy takiej wielkości domu gra się napewno zmula.
No więc- 10/10

stare 23.05.2006, 14:39   #29
airam
Guest

Domyślnie

Świetny dom tylko brakuje mi trochę urozmaicenia tej bieli. Ale dome jest seria super
10/10

stare 23.05.2006, 18:11   #30
~dusia~
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cococzek
jestem 1 pierwszy raz nieciekawa bryła środek troccccche nudny bo cały biały 8,5/10
Hahahahaha! Żartujesz sobie?! A co ona ma powiedzieć o twoim beznadzienym 3 domku?! Ten dom to pałac! Za 20 lat takiego nie zrobisz!

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania