![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Jest niesamowity.... Naprawdę piękny ;] ja chce takie cudo xD ni no po prostu 1000000/10
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Dom fantastyczny, nie mam zastrzeżeń.
Ogród trochę pusty, ale poukładany i to mi się widzi. Dom: 10/10 Ogród: 9/10 A i mam mamłe pytanie. Skąd ściągnęłaś białą wersję tych schodów? |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz dom prezentuje się naprawdę fajnie. W środku też niczego sobie, ale czemu wszystko jest tutaj białe ;(?! Podobają mi się przytulne domki w ciepłych kolorach, a nie takie... takie... coś.
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
10/10 Super domek
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Bryły sie nie czepiajcie. jest oryginalna chociaż zbyt chaotyczna. Ta frontowa ściana miała byc w falce, ale to niemożebne w Sims 2. Cudowny dach i kopułka. Ten projekt mimo kilku wad jest ponadprzeciętny na tym forum.
Kilka słów do autorki: Powiem Ci co jest nie tak - zbyt rozczłonkowałaś wszystko. A oko ludzkie na siłę szuka symetrii. Zaś zbytnia symetrycznośc razi i brakuje jej haka do ciągnięcia oka. Zatem - musi być symetrycznie nagmatwane. U ciebie zabrakła punktów symetrii. Mogą to być powtarzalne kształty - np siatka słupów czy symetrycznie ułożone pomieszczenia. Itd. Zbyt mała kontrastowość wyposażenia. Białe z czarnym porazi mi siatkówkę. Biel ze złamaną zielenią ucieszy oko do tego minimum czerwieni i będę wachlowac uszami ze szczęścia. |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tyle do Cococzka. Dom bardzo mi się podoba. Zarówno bryła, jak i wnętrza. Widać, że jest dopracowany i namęczyłaś się z nim. Fakt: jest biało i sterylnie, ale nie każdy dom musi być drewniany i przytulny. Przyłączam się do zdania Alii, że przydały by się jakieś drobne akcenty kolorystyczne. Ogród prosty, ale (jak powiedziała Annika) poukładany i w ogóle JEST, co rzadko się zdarza. Ocena: 9,99/10 |
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Dom jest świetny! Bardzo nowoczesny, dużo dodatków. Bodoba mi się bar i schody
![]() No więc- 10/10 ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Świetny dom tylko brakuje mi trochę urozmaicenia tej bieli. Ale dome jest seria super
10/10 |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|