![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
mm, wszystkie są śliczne, ale Anastazja ma ciut za małe usta, co wygląda, że ma grubą twarz.
a nastolatki z reguły mi się nie podobają :) |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Wszytko byłlo by ok gdyby nie taaakie wielkie gały O_o
I głupie fryzy Ogólna ocena za wszytkie simki 4/1o bo każda"simka" ma takie gały, czego wręcz nienawidzę |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Vanessa - nawet ładna. ma wysokie czoło i reszte taką trochę 'małą'. pozatym ma strasznie nisko brwi co daje efekt... zmęczenia, smutku.
Elyse - brwi nie pasują do włosów. są jakby żółte, a włosy ciemne. makijaż ładnie dobrałaś. ogólnie podoba mi się bardziej Elyse. |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Co ty, ładne są
![]() Ale są naprawdę śliczne ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Jak dawno nic nie komentowałam... Jesteś pierwszą którą skomentuje po małym odpoczynku.
1.Nienawidzę tej fryzury. Jest taka sztuczna. Nie podoba mi się kolor oczu i ich wielkość. Brwi mi nie pasują,a nos jest "kartoflany". 2.Twarz jest bardzo kwadratowa. Nie podoba mi się szminka, bo jest bardzo sztuczna... 3.O Boże! POTWÓR!!! 4.Jest nawet, nawet, ale nie lubię tej fryzury, tego nosa, a twarz trochę za długa. 5.Ładna. 6.Dziwna... Nawet bardzo... 7.STRASZNA! 8.Średnia... 9.To samo co ósma. 10.Gdyby nie te policzki... 11.Też coś nie tak... 12.Bardzo sztuczna! Pozdrawiam. Tigra |
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Clarence- nie znoszę tej fryzurki, ale o dziwo na tej Simce mi się podoba. W ogóle simka fajna, ładne ma oczy (kolor) i taką "słodką' twarzyczkę, fajna.
![]() Sarah- troche dziwna uroda. ![]() ![]() Michelle- tez umalowana i farbowana, ale nawet mi sie podoba, bo te kolorki są ciekawe i nietypowe, twarz ładna. Tylko nosy Twoich Simek są prawie takie same ciągle. Jessica- szkoda, że tylko 1 fotka z daleka, bo Simka mi się bardzo spodobała, ma takie nieco "ostre" rysy twarzy, kojarzy mi się z zadziornym charakterem, bardzo fajna. ![]() Anastazja- nie spodobał mi się za bardzo. Bladość, proste czarne włosy, usta trochę za blisko nosa... Nic mnei w niej szczególnego nie zaciekawiło. Shante- chyab najładniejsza ze wszystkich. Jest taka realistyczna, naturalna, nie mam nic do zarzucenia, świetna. ![]() W Body Shopie hyba jednak gorzej Simki się prezentują niż przy tworzeniu rodziny... Vanessa- nie lubi.ę jakoś szczególnie Simek "eleganckich", czyli z koami, w sukniach itp. Ale wszystko jest w porządku, nie mogę się do niczego przyczepić. Elyse- hmm... nie wygląda na nastolatkę. ![]() Simki z 3. i 2. partii są moim zdaniem najlepsze. ![]() Pozdrawiam
#29 |
Guest
|
![]()
Hym.. simki są nawet niezłe
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Podobają mi się,tylko te oczy są jakieś takie...dziwne (chodzi mi o kształt).
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|