Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.05.2006, 10:36   #21
karoleczkaaa
Guest

Domyślnie

niom, ale te z 2 i 3 serii juz chyba nie....no przynajmniej sie starałam zeby nie były...no jak to okreslic...koniowato-pospolito-barbiowate

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.05.2006, 10:48   #22
Chocolatté
Guest

Domyślnie

mm, wszystkie są śliczne, ale Anastazja ma ciut za małe usta, co wygląda, że ma grubą twarz.
a nastolatki z reguły mi się nie podobają :)

stare 26.05.2006, 11:49   #23
karoleczkaaa
Guest

Domyślnie

dziekuje, no i dam kolejne dwie, zrobione tym razem w warsztacie, to moje pierwsze tam zrobione, bo zawsze były w grze;p
dorosła Vanessa

i nastolatka Elyse:

piekne to one nie sa, ale jush sobie niech beda nom fakt Chocolatté nie za bardzo mi one ostatnio wychodza
Pozdro :*

stare 26.05.2006, 13:18   #24
kea
Guest

Domyślnie

Wszytko byłlo by ok gdyby nie taaakie wielkie gały O_o
I głupie fryzy
Ogólna ocena za wszytkie simki
4/1o bo każda"simka" ma takie gały, czego wręcz nienawidzę

stare 26.05.2006, 13:19   #25
Loczek
Guest

Domyślnie

Vanessa - nawet ładna. ma wysokie czoło i reszte taką trochę 'małą'. pozatym ma strasznie nisko brwi co daje efekt... zmęczenia, smutku.
Elyse - brwi nie pasują do włosów. są jakby żółte, a włosy ciemne. makijaż ładnie dobrałaś.

ogólnie podoba mi się bardziej Elyse.

stare 26.05.2006, 13:21   #26
Wika
Guest

Domyślnie

Co ty, ładne są Tylko znowu mają za jasne brwi (moim zdaniem) i, ale chyba wynika to z mojego zboczenia, Vanessa ma za wysokie czoło.

Ale są naprawdę śliczne
Pozdrawiam

stare 26.05.2006, 13:38   #27
Tigra
Guest

Domyślnie

Jak dawno nic nie komentowałam... Jesteś pierwszą którą skomentuje po małym odpoczynku.
1.Nienawidzę tej fryzury. Jest taka sztuczna. Nie podoba mi się kolor oczu i ich wielkość. Brwi mi nie pasują,a nos jest "kartoflany".
2.Twarz jest bardzo kwadratowa. Nie podoba mi się szminka, bo jest bardzo sztuczna...
3.O Boże! POTWÓR!!!
4.Jest nawet, nawet, ale nie lubię tej fryzury, tego nosa, a twarz trochę za długa.
5.Ładna.
6.Dziwna... Nawet bardzo...
7.STRASZNA!
8.Średnia...
9.To samo co ósma.
10.Gdyby nie te policzki...
11.Też coś nie tak...
12.Bardzo sztuczna!
Pozdrawiam.
Tigra

stare 26.05.2006, 20:21   #28
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Clarence- nie znoszę tej fryzurki, ale o dziwo na tej Simce mi się podoba. W ogóle simka fajna, ładne ma oczy (kolor) i taką "słodką' twarzyczkę, fajna.

Sarah- troche dziwna uroda. Dobrze, sama wspomniałaś... Nie przypadła mi do gustu za bardzo, trochę sztuczna (makijaż, farbowane włosy), wolę nieco większą naturalność.

Michelle- tez umalowana i farbowana, ale nawet mi sie podoba, bo te kolorki są ciekawe i nietypowe, twarz ładna.

Tylko nosy Twoich Simek są prawie takie same ciągle.

Jessica- szkoda, że tylko 1 fotka z daleka, bo Simka mi się bardzo spodobała, ma takie nieco "ostre" rysy twarzy, kojarzy mi się z zadziornym charakterem, bardzo fajna.

Anastazja- nie spodobał mi się za bardzo. Bladość, proste czarne włosy, usta trochę za blisko nosa... Nic mnei w niej szczególnego nie zaciekawiło.

Shante- chyab najładniejsza ze wszystkich. Jest taka realistyczna, naturalna, nie mam nic do zarzucenia, świetna.

W Body Shopie hyba jednak gorzej Simki się prezentują niż przy tworzeniu rodziny...

Vanessa- nie lubi.ę jakoś szczególnie Simek "eleganckich", czyli z koami, w sukniach itp. Ale wszystko jest w porządku, nie mogę się do niczego przyczepić.

Elyse- hmm... nie wygląda na nastolatkę. Brwi nie pasują (kolor). Gdyby nie one, byłoby lepiej, bo trochę psują wizerunek.

Simki z 3. i 2. partii są moim zdaniem najlepsze.

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 29.05.2006, 15:52   #29
Uz
Guest

Domyślnie

Hym.. simki są nawet niezłe ogólnie mi się podobają są nietypowe 7/10

stare 29.05.2006, 16:49   #30
Evan
Guest

Domyślnie

Podobają mi się,tylko te oczy są jakieś takie...dziwne (chodzi mi o kształt).

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania