![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Tajne stowarzyszenie... To jeden z najlepszych elementów rozgrywki The Sims 2:NS. Sprawia on, że gra jest coraz to ciekawsza i bardziej realistyczna. Szczerze mówiąc, ja nie wyobrażam sobie studiowania bez tajnych stowarzyszeń oraz bractw studenckich. Po prostu kocham ten tajemniczy klimat.
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
No aja jak zadzwoniłam do nich to tylo biegali i nie mozna bylo z nimi porozmawiac
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Trzeba odwrócic sima jak biegają żeby się nie wstydzili
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
przyjaźnię się z trzema dziewczynami z tajnego stowarzyszenia ale po mnie nie przyjeżdżają i mam co do tego pytanie czy muszę być w bractwie ?? albo miec swoje
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Moja simka zaprzyjaźniła się z jedną dziewczyną z tajnego stowarzyszenia (Salomea Pozłotko) i zakochała się w jednym simie też z tajnego stowarzyszenia (Andrzej Pozłotko) Nie należę do żadnego bractwa i po mnie nie przyjechali
![]() |
![]() |
#27 |
Reputacja: 11
|
![]()
Serpentina-pytanie jeszcze aktualne? Jeśli się z nimi przyjaźnisz to pierwszego wieczora o 23 powinny przyjechać po ciebie limuzyną i zabrać do siedziby. Jeśli chcesz pojechać następny raz to normalnie dzwonisz przez telefon, będzie opcja bodajże "przenieś się do siedziby tajnego stowarzyszenia" czy jakoś tak
![]() Cherryalex-twoja simka musi się zaprzyjaźnić z trzema osobami z TS ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Moja simka zna już długo 5 simów z Tajnego Stowarzyszenia i żadna limuzyna nie przyjeżdża...
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Reputacja: 11
|
![]()
Weronka-Werka9: nie wystarczy że ich zna, musi się z nimi zaprzyjaźnić
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Raz tam byłam i troszkę się zdziwiłam kiedy w nocy (podrabiałam kase) przyjechała limuzyna,wysiadł z niej jakiś facet ubrany na czarno i zakuł moją simke.No i pojechali do tego tajnego stowarzyszenia ale podrabiać oceny możesz też w akademiku
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|