![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
"Od razu podkreślam że to nie jest pamiętnik. Pamiętniki kojarzą mi się z opuszczonymi nastkami szukającymi miłości" - jakoś tak to szło. Niemalże identyczne zdanie rozpoczyna książkę (nie wiem czy dokładnie rozpoczyna ale jest na jednej z pierwszych stron) Kate Andrews "Trzynastolatki". Oczywiście mogłaś to zrobić nieświadomie, być może nie czytałaś tej książki. Mam nadzieję, bo to trochę głupio...
Nawet jeżeli troche splagiatowałaś to styl jest ok. fotki te też mogą być. Zobaczym co będzie dalej, ale na razie jest spox ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajna fs.Fajny charakter jak na nią.:p
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
narazie mi się podoba... jeszcze się nie spotkałam (bo jestem nowa) tym stylem opowiadania... no ale nic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Fajny wstęp. Szkoda tylko, że nie ma jeszcze nic więcej. To kiedy masz zamiar dać następny odcinek. Mam nadzieję, że wogóle dasz.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na ogół początek zdaje się być fajny. Mam nadzieję, że później się nie rozczaruję. Bohaterka jest git i w ogóle wszystko jak na razie spoko. Czekam na rozwój sytuacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Co z tymi odcinkami?!
Może napiszesz 1 odcinek. Pozdrawiam :* Natix |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
jak mi to sie podobało czekam na nastepne odcinki
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Początek bardzo ciekawy.Ale co z tymi odcinkami?! Ja chce odcinków..ja...
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Qrcze... Dużo komentów - Zero opowiadania. Przecież nawet nie wyszedł pierwszy odc!Co tu jest do skomentowania??? Cuś mi sie wydaje, że autorka miala tzw "słomiany zapał". Albo po prostu rozwalił jej sie net, albo simsy przestały działać. Szczerze? - Mam przeczucie, że nawet nie ujrzymy pierwszego odcinka... A szkoda. Mogło z tego wyjść coś fajnego.
Ostatnio edytowane przez Eámanë : 10.02.2007 - 21:29 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|