![]() |
#22 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() ![]() bryła okropna ;/ tak samo kolor . Wnetrze domu mi sie bardziej spodobalo ale czemu nie pokazany jest cały sklep a tylko kasa ![]() ![]() P.S Niedlugo umieszcze swój domek na forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Bryła: ma parę zastrzeżeń: nie pasują mi okna, które użyłeś ( źle sie komponują z resztą :con: ), na tarasie użyłeś za dużo kolumn i przydałoby się jakieś fajne ogrodzenie, ale nie nowoczesne :con:. Szkoda, że na zewnątrz nie ma ogródka i jakiegoś ogrodzenia.
Wnętrze: za mało zdjęć sklepiku żeby go oceniać. Piętro: przestronne i fajnie zagospodarowane , trochę nie w moim stylu, ale za to nie jest "plastikowe". Ocenka: 8/10 |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Moje zdanie... Domek bardzo mi się podoba. Jest praktyczny, bo nie trzeba jechać na inne parcele.Wnętrze ładne, super po prostu. A ogródek to nie problem, posadziłabym sobie kwiatki... No właśnie, czy domek będzie do ściągnięcia?Pozdrawiam. :*
|
![]() |
#25 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo mi sie podoba. Najbardziej mi sie podoba to że nie ma jakiegoś wielkiego ogrodu!! Większość osób robi tak że nie można nic zobaczyć przez drzewa i krzaki a tu jest spokojnie i widocznie
![]() ![]()
|
|