|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc postanowiłam umieścić tu mój komiks, który pojawił sie juz na innym forum.
Zapraszam do czytania 1 odcinka -jest bardzo słaby, przyznaję, ale wydaje mi się, że inne odcinki będą lepsze. No to miłego czytania : D Aha, ostatnie zdjęcia i plakat musicie sobie otworzyć, bo się nie zmieściły : | od eamane: edytowałam Twojego posta i już się zmieściły, wystarczyło wywalić parę emotek ;D Spis treści: Odcinek 1 - poniżej Odcinek 2 Odcinek 3 Odcinek 4 Odcinek 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to narazie tyle : ) Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Ostatnio edytowane przez foka94 : 22.06.2007 - 09:09 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
To dopiero początek, ale zapowiada się całkiem nieźle. Poczekam do następnego odcinka i zobaczę jak się akcja rozwinie. Zrób coś z tymi zdjęciami, bo kilka się nie pokazuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
Nawet , nawet , myślę że następny będzie jeszcze lepszy/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Odcinek zapowiada się obiecująco...
![]() Ach te miłosne motywy... to fakt... też planuje komiks o miłości bo poprzedni pomysł był o zabójcy tzw. "Rzeźniku" :smirk: --- Twój komiks muszę przyznac jest bardzo ładnie napisany po za małym szczegółem "To akurat wiem bez ciebie" a raczej powinno być "To akurat wiem [bez Twojej pomocy]" ale to tylko przykład 8.5/10 Czekam na drugi odcinek ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Heh, thx za pozytywne komenty i postaram się jak najszybciej (wtorek? środa?) zamieścieć następny odcinek.
Musze Wam powiedzieć, że na innym forum (dużo osób wie pewni, o jakie mi chodzi, ale nie będę pisać dokładnie jakie ![]() ![]() Pozdro dla wszystkich |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajne fotostory. Pierwszy odcinek często jest nudny, ale Twój był ciekawy. Oczywiście nie znam końca, bo od 49zdjęcia, reszta mi się nie pokazała. Czekam na następne odcinki, a ocenę dam po drugim
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Super! Masz talent do przyciągania czytelników!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja chciałbym dać komentarz do odcinka 5. Pada deszcz. To oznacza, że masz sims 2 4 pory roku. A co 5 dni są nowe pory roku. Więc niedługo będzie zima, a ja NIE CHCĘ CZYTAĆ DŻUMY PODCZAS ZIMY!!! Nie wiem. Nie radze dzi odinstalowywać pór roku, ale ustaw sobie w ustawieniach na widoku miasta, że chcesz mieć tylko lato w tym otoczeniu, bo to będzie głupio wyglądało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A może ustawi że będzie w tamtym mieście cały czas ta sama pora roku?!
Kiedy następny odcinek? |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja temu fs bym dał 7/10
|
![]() |
![]() |
![]() |