![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Hej! Moja ocenka jak zwykle długa, ale mam nadzieję, że się przyda
![]() BRYŁA: Bardzo ciekawa, i szczerze mówiąc podoba mi się :* Taka inna, nie lubię jak ktoś zbytnio wymyśla. Skromność i prostota ponad wszystko ![]() PODWÓRKO: Nie podoba mi się żywopłot przed bramką i za to duży minus... jakoś nie pasuje... ale fajne rozmieszczenie ogrodzenia itp. ![]() WNĘTRZE: Za ciemno i za pusto... Ładne niektóre mebelki np. szafka w salonie, firanki... Ale nie podoba mi się ogólnie...Mało przytulnie i tak jak na podwórku-zero "smaku"... wszystko stoi bo musi... a powinno być ciepło i gustownie... Ale podoba mi się gabinet i łazienka, dlatego 6/10 RAZEM: 20/30... Myślę, że stać Cię na więcej, tylko potrzeba więcej smaku i wyczucia ![]() ![]() ![]() Kasia |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
w środku 7/10 na zewnątrz 8/10
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Domek i ogrodek bardzo ladny. w domku tez tylko sypialnia bardzo pusta
![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świetny pomysł na bryłę- gratulacje!!
ja nawet jeśli bym chciała oceniać i komentować każdy drobiazg, to nie mam prawa, bo sama jestem beztalenciem w robieniu domów ![]() ![]() Ładnie, ładnie ![]()
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
No cóż… Szczerze mówiąc nie za bardzo podoba mi się ten dom. Bryła może być, jednak wnętrze już raczej nie. Salon jest zbyt pusty, a w kuchni można było użyć więcej przedmiotów dekoracyjnych tj. obrazy. Myślę, że miałeś dobry pomysł z taką sypialnią, lecz niestety samo wykonanie jest fatalne (dodaj więcej ozdób i innych przedmiotów tj. stoliki nocne i jakaś lampa). Do gabinetu i łazienki nie mam zastrzeżeń (jedynie nie pasuje mi lustro w łazience). Teraz ogród, już na wstępie powiem, że ta trawa jest ohydna. Nie lubię również mieszania roślinności z różnych stref klimatycznych.
Podsumowując daję ocenę 5/10 |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() bryła... Kompletny niewypał........
A co do wnętrza takie nacpane tego żółtawego (coś podobnego, sikowaty *_*) meble ładne... 6/10 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Nawet nawet
![]() Pozdr. ![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogród jest prze piękny.A dom trochę mniej mi się podoba,ale postawię 9,9/10
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Ogród taki sobie 6/10, Kuchnia nawet fajna tylko podłoga nie pasuje 8/10, Salon brzydki za dużo wolnego miejsca i ta ciemna szafka nie pasuje 2/10, Sypialnia za bardzo jaskrawa i meble nie pasują do siebie 2/10, Gabinet ładny 8/10, Łazienka dodatki ją zepsuły 5/10, Bryła 8/10. Średnia 5.57/10.
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
domek bardzo ładny. ogródek tez. tylko nie podoba mi się ten dach i sypialnia. trochę w niej pusto. 6/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|