![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za wszystkie komentarze
![]() A teraz następna porcja gorących simek ![]() ![]() Adriana ![]() Mutsumi ![]() Calla ![]() Silvia ![]() Felicia ![]() Penny ![]() No to komentujcie ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Adriana:
Co mi się podoba: bardzo ładna fryzurka i szminka. Co mi się nie podoba: cień do oczu (Na marginesie dodam, że cień do oczu nigdy nie może być tego samego koloru co barwa oczu. Tak mi moja siostra kosmetyczka mówiła, ale nie ważne.), kolor oczu (trochę nienaturalny) Mutsumi: Co mi się podoba: w zasadzie wszystko (Ta simka trochę mi przypomina Pocahontas, bardzo ładna) Co mi się nie podoba: ------ Calla Co mi się podoba: bardzo ładna fryzurka i kształt twarzy Co mi się nie podoba: to że oczy ma skierowane ku niebiosą ![]() Silvia Co mi się podoba: twarz wygląda bardzo naturalnie Co mi się nie podoba: tylko kolor oczu jest nienaturalny Felicia Co mi się podoba: bardzo ładna fryzurka i kolor włosów, twarz też niczego sobie. Co mi się nie podoba: nos moim zdaniem nie pasuje do reszty. Penny Co mi się podoba:----- Co mi się nie podoba: zdecydowanie najmniej udana, wygląda jakby jej ktoś ścisnął czubek głowy. Najpiękniejsza moim zdaniem Mutsumi za nią daję 10/10 ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne, mam pytanie. Skąd ściągnęłaś oczy Adirany i Mutsumi?;o
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Dasz to do zassania jak się da plz;p;p;*
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Najbardziej podoba mi sie Adriana i Mutsumi sa sliczne
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytat:
----------------------- Dziękuje wam bardzo za komentarze ![]() Ostatnio edytowane przez Aneeta : 16.07.2007 - 09:30 |
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
naj ładniejsza moim zdaniem to Silvia za nią dam 10/10 :tu: :tu: i mam pytanko skąd sciągnełaś te kolczyki i fryzurke???
|
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Można wiedzieć skąd masz kolczyki Penny.? ;D
A z poprzedniego zestawu,skąd ściągnęłaś: -włosy Alicji. I z pierwszego: -włosy Kate -włosy Chrisitny.? Pliss powiedz ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|