Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.08.2007, 09:37   #21
Chmelcor
Guest

Domyślnie Odp: Dom Quant

Ja niestetu nie gustuje w nowoczesnych domkach i poprostu nie potrafie dobrze ocenic tego domku.
Za to widac jak sie postaralas ze zdjeciami. Sa poprostu wspanialej jakosci, wszystko dokladnie widac itd.
7/10, bo to nie moj styl :>.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.08.2007, 10:43   #22
Katia
Guest

Super!10/10

stare 01.08.2007, 11:26   #23
Avril
Guest

Więc ja też dołączam się do ogólnego oceniania domku ^^
Na początku chciałam pogratulować za pomysł na plakat. Bez zbędnych ozdobień, w stylu minimalistycznym, i bardzo dobrze ! Oby tak dalej

Zdjęcia :Hm, i cóż mogę powiedzieć. Zdjęcia idealnej jakości, dobrze wykonane, dzięki nim można dokładnie obejrzeć dom z zewnątrz i wewnątrz. Ogromny plus dla Ciebie

Bryła : Troszkę nie w moim stylu, aczkolwiek przyznam iż pomysł niezwykle ciekawy. 8,5/10

Wygląd z zewnątrz : Wszystko wykonane estetycznie, aż miło popatrzeć. Barwy na zewnątrz są lekko patriotyczne Wszystko jak najbardziej ok, trzymaj tak dalej. 9,5,10

Wnętrza : Fioletowy zdecydowanie nie jest moim ulubionym kolorem, lecz aranżacja wnętrz jest tak zaiste wyśmienita że nawet chyba polubiłam tą barwę .Dobrym wyborem była ta niezwykle popularna "lustrzana" podłoga. I teraz jeszcze sypnę pochwałami . Dobór mebli jest wprost idealny, przyznam iż ten dom ma w sobie "to coś" że aż chce się go komentować i ściągać. Wszystko utrzymane w nowoczesnym stylu, lecz nie jest tu tak naćkane przedmiotów jak czasem w innych domach. I cóż, przyznam że wystawię Ci za to najwyższą ocenę. 10/10, a gdyby można było, to i więcej.

Ogród : Stworzyłaś przytulny kącik na tyłach domu, bardzo mi się podoba.

Ogólna ocena : 10/10 (bo więcej chyba nie można, prawda ?

stare 01.08.2007, 15:46   #24
Jaredka
Guest

Bardzo się mi ten domek podoba takie nowoczesne chatki są extra mój sim już dziś w nim zamieszka

10/10 - cały jest super

stare 01.08.2007, 16:57   #25
Ylva
Guest

Kurczę, oglądałam wiele Twoich domów i muszę przyznać że masz ogromne wyczucie smaku... Kompozycje są proste, po prostu cieszą oko... Aż wstyd pokazać swoj

stare 01.08.2007, 17:54   #26
Kasiunia14lat
Guest

Mi się podoba, ale chciałabym teraz zobaczyć raczej przytulny, malutki, ciepły domek w twoim wykonaniu Chciałabym też go ściagnąć, ale mam tylko podstawę...
9/10 nie mój styl, ale bardzo mi się podoba

stare 04.08.2007, 18:44   #27
ulmille

Reputacja: 16

Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Mam nadzieję, że nie popadnę w samouwielbienie

Pozdrawiam:
ulmille
ulmille jest offline  
stare 04.08.2007, 18:54   #28
Nindë Tasartir
Guest

Booooski!!!!!!!!!Śliczny i dokładnie mój styl

stare 04.08.2007, 23:39   #29
mario

Reputacja: 20

To ja ocenię wszystko po kolei. (tj. Bryła, ogród i wnętrze)

1. Bryła: no cóż, dziwna trochę, taka jakaś za bardzo kombinowana. Nie mówię, że powinna być prosta, ale sprawia wrażenie, jakby domek był malutki. W sumie to może być. 7,5/10 :con:

2. Ogród: No tu mogę spokojnie powiedzieć, że ładnie to wszystko rozplanowałeś. Z przodu domu jest kilka krzewów, kilka drzew, no i jest ok. Z tyłu jest już lepiej, bo jest woda, kwiaty, drzewa. Jest w sam raz. Daję 9,5/10

3. Wnętrze (najważniejsza część): Tak na początek, to gdzie podziała się łazienka? Przejdźmy dalej... Nie podoba mi się fiolet panujący w całym domu, no ale cóż, to kwestia gustu. To łóżko nie za bardzo tam pasuje. Może dlatego, że jest Maxisowe. To lustro obok także nie najlepsze. Kącik z komputerem jest całkiem fajny. A najbardziej ze wszystkich pomieszczeń podoba mi się salon. Nawet maxisowe lampy i stoliki nie zepsuły wizerunku. (fajna kanapa - skąd wziąłeś? ) Szkoda tylko, że postawiłeś te wstrętne półki z książkami. Jadalnia wyszła całkiem przyzwoicie w porównaniu do kuchni, która wypadła o wiele gorzej. Mogłeś powsadzać więcej kwiatów, bo dom jest strasznie sterylny. Fakt, że nowoczesny, ale to nie znaczy, że nie może być przytulny. A dobór kolorów mnie sparaliżował. Nie lubię zimnych barw. No ale to również kwestia gustu. Może jestem jakiś inny albo nie wiem ale daję ci za wnętrze -------> 6/10.

Bryła: 7.5/10
Ogród: 9.5/10
Wnętrze: 6/10

czyli mniej więcej 7.7/10 Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez mario : 04.08.2007 - 23:41
mario jest offline  
stare 05.08.2007, 07:45   #30
Komurka
Guest

Zdjęcia są odjazdowe, jednak po wprowadzeniu simów do takiego domu przekonujemy się ile w nim jest niedoskonałości i brak jakiej kolwiek dobrej komunikacji między pomieszczeniami. Śmiem swteirdzić, że dom został robiony bardziej pod kątem robienia super fot niż funkconalności domu. Tak jest w większości Twoich prac zawyjątkiem jednego domu, który naprawde miał świetna komunikacje miedzy pomieszczeniami.

Jeśli miałbym oceniac to co widze na fotach dałbym bez wachania i bez żadnego "ale" 10/10 jednak po wprowadzeniu simów do owego mieszkania daje conajmniej 3/10

Masz talent do obrazowania pomieszczeń co jest twoja mocną stroną, pokazujesz to co jest super reszte niedociągnięć strasz się nie ujawnić co daje końcowy bardzo dobry efekt.

Pozdrawiam Sergio

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania