![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Super!10/10
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Więc ja też dołączam się do ogólnego oceniania domku ^^
Na początku chciałam pogratulować za pomysł na plakat. Bez zbędnych ozdobień, w stylu minimalistycznym, i bardzo dobrze ! Oby tak dalej ![]() Zdjęcia :Hm, i cóż mogę powiedzieć. Zdjęcia idealnej jakości, dobrze wykonane, dzięki nim można dokładnie obejrzeć dom z zewnątrz i wewnątrz. Ogromny plus dla Ciebie ![]() Bryła : Troszkę nie w moim stylu, aczkolwiek przyznam iż pomysł niezwykle ciekawy. 8,5/10 Wygląd z zewnątrz : Wszystko wykonane estetycznie, aż miło popatrzeć. Barwy na zewnątrz są lekko patriotyczne ![]() Wnętrza : Fioletowy zdecydowanie nie jest moim ulubionym kolorem, lecz aranżacja wnętrz jest tak zaiste wyśmienita że nawet chyba polubiłam tą barwę ![]() ![]() Ogród : Stworzyłaś przytulny kącik na tyłach domu, bardzo mi się podoba. Ogólna ocena : 10/10 ![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Bardzo się mi ten domek podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10/10 - cały jest super ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Kurczę, oglądałam wiele Twoich domów i muszę przyznać że masz ogromne wyczucie smaku... Kompozycje są proste, po prostu cieszą oko... Aż wstyd pokazać swoj
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba, ale chciałabym teraz zobaczyć raczej przytulny, malutki, ciepły domek w twoim wykonaniu
![]() 9/10 nie mój styl, ale bardzo mi się podoba ![]() |
![]() |
#27 |
Reputacja: 16
|
![]()
Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Mam nadzieję, że nie popadnę w samouwielbienie
![]() Pozdrawiam: ulmille |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Booooski!!!!!!!!!Śliczny i dokładnie mój styl
|
![]() |
#29 |
Reputacja: 20
|
![]()
To ja ocenię wszystko po kolei. (tj. Bryła, ogród i wnętrze)
1. Bryła: no cóż, dziwna trochę, taka jakaś za bardzo kombinowana. Nie mówię, że powinna być prosta, ale sprawia wrażenie, jakby domek był malutki. W sumie to może być. 7,5/10 :con: 2. Ogród: No tu mogę spokojnie powiedzieć, że ładnie to wszystko rozplanowałeś. Z przodu domu jest kilka krzewów, kilka drzew, no i jest ok. Z tyłu jest już lepiej, bo jest woda, kwiaty, drzewa. Jest w sam raz. Daję 9,5/10 3. Wnętrze (najważniejsza część): Tak na początek, to gdzie podziała się łazienka? Przejdźmy dalej... ![]() ![]() ![]() Bryła: 7.5/10 Ogród: 9.5/10 Wnętrze: 6/10 ______________ 23/30 czyli mniej więcej 7.7/10 ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez mario : 04.08.2007 - 23:41 |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia są odjazdowe, jednak po wprowadzeniu simów do takiego domu przekonujemy się ile w nim jest niedoskonałości i brak jakiej kolwiek dobrej komunikacji między pomieszczeniami. Śmiem swteirdzić, że dom został robiony bardziej pod kątem robienia super fot niż funkconalności domu. Tak jest w większości Twoich prac zawyjątkiem jednego domu, który naprawde miał świetna komunikacje miedzy pomieszczeniami.
Jeśli miałbym oceniac to co widze na fotach dałbym bez wachania i bez żadnego "ale" 10/10 jednak po wprowadzeniu simów do owego mieszkania daje conajmniej 3/10 Masz talent do obrazowania pomieszczeń co jest twoja mocną stroną, pokazujesz to co jest super reszte niedociągnięć strasz się nie ujawnić co daje końcowy bardzo dobry efekt. Pozdrawiam Sergio |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|