|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Po zobaczeniu go myślałam że zpiszą mnie w ksiąrzcze rekordów Gunesa , tak opadła mi szczęka. Jest nie samowity !!! daje 10000000000000000000000000000000000000000000/10 dała bym wiecej zer ale niechce zaśmiecać ci tego posta
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nasrane wszystkiego jak nie wiem .__.
jedyne co mi sie podoba to lazienka na gorze. z zewnatrz tez nie za fajnie, wszystkiego duzo i dom sie gubi, chyba chciales az za bardzo 'zaslonic' brzydka bryle |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
9/10 za ten murek w kuchni
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
A więc zaczynam od początku:
bryła dosyć ciekawa, jednakże dosć prosta. Domek jest chyba przymały. Co jeśli pojawi się nowy członek rodziny?(ale to tak na marginesie). Ten staw jest ładny, ale ławka nie pasuje do całości. Zabardzo się ten biały rzuca w oczy. Nie podobaja mi się te pagórki na tyłach domu. Owszem, fajny pomysł, ale trochę są za wysokie. Trzeba było zmienić kolor trawy w nie ktorych miejscach za domem. Na tarasie nie podoba mi się krzesło i stolik - nie pasuje tutaj. Jak już ktoś wspominał za dużo jest lamp przed wejściem do domu. Wogóle nie podoba mi się kuchnia i salon. Jadalnia jest ładna. Łazienka i sypialnia też są ładne. Moja ocena 5/10
#5 | |
Reputacja: 14
|
![]()
Pani Frał napisał/a:
Cytat:
Parter: ![]() Piętro: ![]() Widok ogólny: ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajny domek ale jak dla mnie w ogródku zbyt nawalone
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A mi ten domek sie bardzo podoba. I ta scianka w kuchni tez
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Przynajmniej lepszy od poprzedniego!
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Heh, Prawdę mówię. Bryła mojego autorstwa. Miałem inspiarcję takiego domu. Widziałem jak na "europejskiej kamienicy" były rozmieszczone pokoje. I naprawdę mi się to spodobało. Bryła zbudowana samodzielnie. Nie wiem jak to udowodnić, bo nie mam dodatku "Nocne życie". Mój domek stoi obok właśnie tej kamienicy.
Jak patrzy się na pomieszczenia- faktycznie. Bije wielkie podobieństwo. Pozdrawiam. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wielki plus za dopracowanie szczegółów. Najbardziej w oczy rzuciła mi się ścianka w kuchni - skojarzyła mi się z okopami. Czyżby pani domu aż tak kiepsko gotowała?
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() 7,5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|