![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Heh...
Nikomu nie podoba się twój domek. Ja dam chyba najwyzszą ocene... No więc tak: -Pomieszczenia za ciemne. -Po co tyle lamp?! -ZA DUŻY!!! I wiele innych rzeczy, które mi się NIE podobają. Nie lepiej zrobić domku małego a dobrze go zagospodarować? Daje 3,5/10... ... 1 za wysiłek (Nie wiele go było...) 2,5 - Za kotka. Ja po prostu kocham koty, ale to nie jest forum o kotach, tylko o The Sims. Pozdro! |
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
A z tego, co pisze na twoim profilu wynika ze masz większość dodatków do The Sims 2. Z czego można zrobić, naprawdę Cool domek. Ale nie czepiam się za bardzo, ponieważ jest to twój pierwszy dom.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Cóż.. za kotka ; 10/10 za 'dom' 0/10 ech..
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Ech...
Muszę stwierdzić, że do poprawienie jest:WSZYSTKO :/ Dom według mnie jest fatalny, za wielki, za słąbo zagospodarowany. Dach jest okropny... Niee. Nie podoba mi się :/ Dam ocenę 1/10, bo zera nie mogę dać. Coś tam jest. Za kotka dałabym 10/10, ale nie oceniamy tu kotka, tylko dom, więc nie zamierzam dodawać do oceny, tego jak podoba mi się twój kot, bo co ma piernik do wiatraka? Pozdrawiam, Adrasteja ![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zupelnie zgodzę się z Freyą. Ten dom to kub w którym mozna się przespać
![]() 1/10 |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Mi tam się podoba. Może dasz link? nigdy nie lubie robić domów tylko je meblować.
A co do kici to fajna pozaXD. |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#29 |
Reputacja: 13
|
![]()
Wchodzisz w grę, klikasz na opcję spakuj parcelę do pliku, wychodzisz z gry, linkujesz przykładowo na rapidshare i już...
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
A więc:
To twój pierwszy dom? Więc nie jest aż tak tragicznie ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|