|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak ci się podoba domek? | |||
Odlotowy! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1.37% |
Nawet ładny |
7 | 9.59% |
Niezbyt mi się podoba |
15 | 20.55% |
Przeciętny |
18 | 24.66% |
Ochydny |
18 | 24.66% |
Nie mogę patrzeć! |
19 | 26.03% |
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 73. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Yhmn...
No tak nie za bardzo :/ Bryła bardzo prosta, dach brzydki... Już nie mówię o trawie ![]() W środku prawei nie ma mebli, okropnie pusto. Nie daję oceny, bo nie lubię dawać niskich i czekam na kolejne domki ![]() Pozdrawiam, Adrasteja. |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
pomieszczenia niczym Sahara... za duże
jeden główny duży minus 7/10
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się... Bryła 3/10 Cały domek 4/10
Za duże pomieszczenia, bryła dziwna, pomieszczenia za duże, ogródek pusty no i wielka parcela jak na mały domek. Ostatnio edytowane przez Rëñáës : 11.11.2007 - 17:36 |
![]() |
#24 |
|
![]()
Nawet ładny.
Trochę pusto. Sczególnie w kuchni i jadalni. Może postw tam jakiegoś kwiatka? Albo powieś obraz? To zawsze trochę "zapełnia" pustke. I jak na mój gust, to za dużo lustrzanej podłogi. I jeszcze brak ogrodu. Mimo wszystko daje... 7/10
#25 |
Guest
|
![]()
Puuusto i tyle.Na zewnątrz dziwne.Łazienka za duża.Ochydny!
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Nie Obraź Sie Ale Dom Mi Się Nie Podoba
Pozdr. ![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
yyyy widzę pustkę :/ domek jest za pusty rób mniejsze domy i lepiej zagospodaruj wnętrza. I wszędzie te odblaskowe podłogi bleee.
Punkty 3/10 (3 za fatyge) pozdr. kubuss |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwage, ale dom nie stoji nawet na fundamentach ...
Pokoje są duże i puste, a ogrodu brak . ! . Wogóle z zewnątrz jest troche ładnie, ale nie podoba mi sie ten dach z przodu .... Boje sie oceniac na sondzie, bo bylo by slabo ... :* ____________________ 2/10 ;( ------------- ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Robisz za duże pomieszczenia , w domu jest bardzo mało rzeczy ,ale nie martw sie następny domek wyjdze Ci lepiej 5/10
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Pierwsze wrażenie: gdzie tu jest jakikolwiek ogród? Sama bryła ciekawa, ale to nie wszystko, otoczenie jest równie ważne.
Korytarz – bardzo surowy i nieprzytulny. Kuchnia i jadalnia – za duże to to. Jest tu coś z oryginalności, ale tak naprawdę nie powala na kolana. Salon – po co robić takie wielkie pomieszczenia na kilka mebelków? Hol – znów wieje pustką. Pokój imprezowy – nic szczególnego nie widzę. Korytarz – zwyczajny. Łazienka – stanowczo za duża i za ciemna. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|