![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Co do wrażeń ogólnych, pisałam już w innym temacie, że najbardziej podoba mi się to, że simy mogą się opalać na brązowo i nowa zakładka - biżuteria (z możliwością dopasowania do odpowiedniego stroju, jak w przypadku fryzur) są kolczyki, naszyjniki, bransoletki, pierścionki i inne. Co prawda póki co biżuteria jest dość tandetna i sztucznie wygląda (jedynie parę wisiorków mi się spodobało), ale liczę na kreatywność wielbicieli gry i czekam aż pojawią się w necie jakieś bardziej realistyczne rzeczy. Jeszcze fajna rzecz to możliwość posiadania domku letniskowego. Na pewno jakiś zbuduję ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem to zdecydowanie najlepszy dodatek do The Sims.Na wakacjacnie sposób się nudzić-odkrywanie wszystkich tajemnc każdego terenu zajmuje długie godziny
![]() Interakcje,animacje i efekty dzwiękowe są w bardzo "simsowym" stylu-z humorem ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
aha no to dzieki
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Eveline]To zależy od zasobności portfela simów. Mojej simce ukradł 1500. Ale go pobiła i 500 odzyskała
![]() hmm a myslalm ze duzo nie kradnie gdyz ja mialam w potrfelu ok 30tys siomoleonow i mi tylko 150 ukradl |
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]()
Strasznie podoba mi się "Daleki wschód". Było to pierwsze miejsce które przetestowałam...
![]() Nowe ubrania mi sie nie podobaja... po za tymi tunikami zywcem ze wschodu.. ![]() ![]() Ogólnie wrażenia sa wspaniałe... -------------------------------------------------------- Cytat:
Musiałam zamówic na merlinie ![]() Ostatnio edytowane przez Dovelly : 09.09.2007 - 12:01 |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Ja kupiłem właśnie w sklepie dla idiotów (czy jakoś tak) 7 września i było dużo egzemplarzy. Przynajmniej w Toruniu tak było... A co do tematu to uważam, że jest to jeden z najlepszych dodatków do TS2 (obok NS, CPR i ewentualnie WB, chociaż Z też nie było najgorsze).
Edit: Czy ktoś wie jak usunąć opaleniznę ? Ostatnio edytowane przez Miau : 09.09.2007 - 12:10 |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
A gdzie znaleść Ninje bo ja nie moge
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Grałam na razie tylko godzinkę, ale to mogę stwierdzić - ciuchy fajne, ale tak mało, że mogłoby w ogóle ich nie być :/ za to bardzo spodobała mi się nowa biżuteria
![]() jeszcze nie byłam na wczasach i nie mogę się doczekać kiedy znowu sobie pogram ![]() na razie oceniam na 7/10 (jak wyjade na wczasy to napisze nowa ocene ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|