|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
U mnie najwięcej dochodów jest z salonów samochodowych ;p
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Teoria: najwiekszy zysk jest wtedy, gdy wymagania sa male, a wynik duzy
Praktyka: niewiele sie rozni od teorii, ale nie zapomiajmy, ze zamiast ceny hurtowej , przy innych produktach np.robotach jest czas i potrzeby sima. Tak wiec, teoretycznie, powinnismy najwiecej zarabiac na obrazach(koszt 0, zysk duzy), ale praktycznie dochodza tu czas i potrzeby simow, ktore ubywaja. Nie da sie ich przeksztalcic na kase. Chociaz wedlug mnie i tak na obrazach zarabia sie krocie XD. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
U mnie największe zyski mam ze sklepów z elektroniką, obrazami i rzeźbami.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
dom publiczny ;> jak?
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja najwięcej koszę na salonach gier i sklepach z meblami.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mam właśnie ambitne plany zrobienia następującego biznesu:
Babka nie może znaleźć upragnionej pracy, więc otwiera swój własny, domowy biznes z własnymi obrazami. Obrazy są słabej jakości, ale gdy pracy nie ma, wtedy będą malowane nowe. Biznes tak się rozkręci, że w końcu przeniesie się firmę na parcelę publiczną, rozszerzy branżę o obrazy dostępne już w trybie kupowania... Teraz, dla urealistycznienia gry nie korzystam już z trybu kupowania, bo żeby jakąkolwiek pierdółkę kupić, jadę do sklepu ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Galeria sztuki, owszem ma duże branie
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
1.Sklep z garnkami
![]() 2.Z robotami 3.Restauracja 4.Z zabawkami 5.Kwiaciarnia 6.Wielobranżowy Ostatnio edytowane przez zelkam : 22.04.2008 - 15:39 Powód: Bo ja taka już jestem |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi przynoszą najwięcej zysków sklepy zoologiczne.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|