Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.10.2007, 06:37   #21
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Załom Rzeczny 104 - modernizacja by Irbis

Kim95 - mam wszystkie dodatki, można to sprawdzić w profilu

Ģħèrĸıá napisał/a:
Cytat:
... tylko dach troche jest smieszny
Zgadzam się :laugh: Ale domek jest jakby okrągły i inne dachy wyglądały śmieszniej, więc zostawiłam ten, który był w oryginalnej wersji domku.

Natuśka____ napisała:
Cytat:
... w końcu właścicielka kocha kwiaty.
Cieszę się, że to napisałaś, ponieważ jest to naprawdę istotne. Ja w jednym ze swoich tematów pisałam, że robię domki tak, aby pasowały do osobowości moich simów. Dlatego moje domki bywają różne i czasami zupełnie nie w moim guście, tak jak na przykład domek podróżników Daktylków
Z tymi kwiatami, to akurat jest tak, przyznaję się, że ja sama kocham kwiaty, więc nie mogłabym nie zarazić któregoś z moich simów (czy nawet kilku) tą miłością To chyba zrozumiałe

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi i pozdrawiam Irbis

Ostatnio edytowane przez Irbis : 17.10.2007 - 21:11 Powód: zamieniam słowo "styl" na "gust".
Irbis jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.10.2007, 13:14   #22
19kamila94
Guest

Przepraszam za wcześniejszy post ale nie przeczytałam tego co tam napisałas i tak to z tego wynika

w domku mi sie podoba ta łazienka biało-rózowa a ta druga niezbyt mi sie nie podoba, salon nie podoba mi sie wcale, kuchnia widać że w wiejkim stylu więc mi do gustu nie przypadła pokuj dziciny ładny lecz te zabawki troche nie paują . Najbardziej podoba mi sie ten ogrud i bryła domku. Ale mam do ciebie pytanie z kad ty bierzesz pomysły do tych schodów i jak zrobiłas te co masz pod tym temtem.

Ostatnio edytowane przez 19kamila94 : 17.10.2007 - 19:14

stare 17.10.2007, 17:47   #23
Lavenda1
Guest

Wcześniej napisałąm co sądze o domku ( ), a teraz mam pytanie. Czy robiłaś i zamieściłaś na forum jakiś domek zrobiony w swoim stylu?

stare 17.10.2007, 21:43   #24
Irbis

Reputacja: 14

19kamila94 - pomysły biorą się z głowy , a tak naprawdę to trudno wytłumaczyć dlaczego ma się takie, a nie inne pomysły. Schody prowadzące z tarasu do ogrodu są efektem mojej zabawy z elementami z trybu budowy, a żeby dokładnie wytłumaczyć jak je zrobiłam, musiałabym napisać poradnik. Tego jednak nie zrobię, ponieważ w całej sieci może być mnóstwo poradników dotyczących robienia takich schodów ( w sposób mniej lub bardziej podobny do mojego, lub zupełnie inny), o których ja nie mam pojęcia, ponieważ z nich nie korzystam. Nie chcę narażać się na oskarżenia o kradzież pomysłu czy coś podobnego. Mam nadzieję, że rozumiesz

Lavenda1 - w moim poprzednim poście, oczywiście nie miało być : "czasami zupełnie nie w moim stylu", lecz "czasami zupełnie nie w moim guście". Zwyczajnie pomyliły mi się słowa :shy: (ponieważ nie jestem idealna :laugh: ) Być może gdybym nie popełniła tej gafy, nie zadałaś byś tego pytania, ale skoro już ...
Tak więc, co do Twojego pytania, oczywiście wszystkie moje domki są w moim stylu, ponieważ każdy, kto coś tworzy ma swój styl i tego określonego charakterystycznego stylu nie da się uniknąć (no chyba, że ktoś naśladuje innych, ale wtedy właściwie nie ma własnego stylu).
Co do gustu: na przykład właśnie dom Daktylków: ja go zbudowałam, umeblowałam i bardzo go lubię jako obiekt i lubię w nim grać i dobrze mi się w nim gra. On jednak nie jest takim domkiem, w którym ja sama mogłabym mieszkać, w którym dobrze bym się czuła. Ja dobrze czułabym się mieszkając w takim domku, jak na przykład dom Alicji Kalarepki ( tylko na górze w łazience usunęłabym różowy kolor) , czy w takim, jak domek rodziny Macierzanka. One są w moim guście

Dziękuję za uwagę Irbis
stare 19.10.2007, 11:36   #25
ivette
Guest

Przepiękny.

Uwielbiam kwiaty.

10/10

Jedyne co mi nie pasuje to ten samochód w ogrodzie.

stare 22.10.2007, 21:18   #26
Fimbrethil
Guest

Doceniam to, że nie użyłaś dodatków z Internetu.
Bardzo podoba mi się pomysł z żołnierzykami ustawionymi w szeregu
pod ścianą.
8,5/10

3maj się

Fimbrethil

stare 28.10.2007, 10:46   #27
Stokrotka
Guest

Jak zwykle bardzo ładnie Irbis. Przed modernizacją domek nie podobał mi się ani trochę, jednak później z przyjemnością wprowadziłabym tu moich simów.
Cieszę się, że opisujesz mieszkańców i historię domów, które budujesz, uwielbiam czytać takie teksty. Domek z zewnątrz prezentuje się całkiem nieźle, choć kształt bryły, niezbyt mi się podoba, ale w końcu to nie ty ją budowałaś. Wnętrze wygląda jak z prawdziwego ludzkiego mieszkania, bardzo przytulne, ogród jest prześliczny. Nie będę się rozpisywać:

10\10 oczywiście

stare 28.10.2007, 11:12   #28
Vegeta

Reputacja: 15

Domek jest świetny!Kuchnia przepiękna!Wszystko mi sie bardzo podoba I ogród też jest supcio :smirk: 10/10

20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :<
Vegeta jest offline  
stare 28.10.2007, 19:51   #29
Skrzat12
Guest

Hmm umm fajny dom cos w stylu ala exotic dobrze sa rozmieszczone kwaity wnetrze domu ok moze troche ksztalty plotu zbyt proste i bedzie 9/10 Pozdro ^0^

stare 14.11.2007, 21:02   #30
Nikara
Guest

hm. ale nastrojowo. z dala czuć ten klimat rancza, czy wioski. ty to masz talent, dziewczyno. czarujesz mnie swoimi domami. xD
mam tylko pytanie jedno, ot tak. te portrety syna w sypialni Alicji. ładne takie. mogłabym bliżej wiedzieć, jak można coś takiego zrobić? ;]

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania