![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Domek śliczny nie mam się do czego przyczepic. Szkoda tylko, że nie urządziłes go. Każdy jest królem w swojej sztuce.
|
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytat:
P.S. Nie zazdroszcze, tylko komentuje i wyrażam moją opinię, przepraszam jeśli komuś mogła się ona niespodobać. P.S.* Ulmille nie chce byś rezygnował z ulubionego stylu, lecz abyś zrobił coś nowego, jeszcze lepszego, a myślę że stać Cie na to. Ostatnio edytowane przez szynszylam : 06.11.2007 - 20:20 |
|
![]() |
#24 |
Reputacja: 16
|
![]()
Nie mam ochoty po raz kolejny brać udziału w awanturze, więc odrazu mówię : dajcie sobie na wstrzymanie. I to obie strony - zawrówno ci, którzy "nienawidzą" moich domów oraz tych którym się one podobają (nie wiem właściwie skąd biorą się te emocje, w końcu to tylko domy).
Mogę was jedynie zapewnić, że nieprzychylne komentarze, a nawet totalne obrabianie mi tyłka nie zniechęci mnie do dalszej roboty. Ah, no i z modernu prędko nie zrezygnuję. To tyle na ten temat. ulmille |
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 20
|
![]()
Każdy ma swoje jakieś tam zdanie i powinno je się uszanować (wiem z własnego doświadczenia...), ale... uważam szynszylam, że nie powinieneś w ten sposób krytykować i wyjeżdżać z tekstem, że jakby się miało takie rośliny, to by się bez problemu zrobiło taki ogród. Otóż nie masz racji. Co ty się tak czepiłeś tego ulmille? Zazdrościsz mu czy co? No bo jak tłumaczyć za każdym razem tak negatywne twoje komentarze na temat jego domów? :con:
W temacie (żeby całkiem nie wtapiać się w te, no... głupie rozmowy): Ściągnąłem domek i przyznam szczerze, że nie wygląda on tak fenomenalnie, jak na fotach. Na zdjęciach jest taki zgrabniutki, natomiast w grze troszkę za duży. :con: Ale odjąłbym jedynie najwyżej 1 pkt. ^^ |
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ok, dom jest dostępny do ściągania na MTS. Zapraszam!
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Bryła baardzo mi się podoba, ogrod tez - szkoda tylko, ze nie umeblowales, ale spoko loko
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Swietny ogrod, szkoda ze domek nie jest umeblowany :smirk:
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
dom śliczny ! Mam pytanie.. skąd na fotkach te słońce ?
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Dosłownie 8 cud świata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|