![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładne Simki, większość mi się podoba.
![]() Najbardziej mi do gustu przypadły pierwsza, druga (bardzo przypomina mi taką jedną, którą kiedyś zrobiłam i była jedną z moich ulubionych ![]() ![]() Inna sprawa, że Body Shop jest ciemny, i mimo, że robisz kolorowe tła (za co daję plus ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Kolejna simka po długiej przerwie:
[IMG]http://i14.************/8fudij4.jpg[/IMG] |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Pierwsze Twoje Simki były bardzo maxisowe. Teraz, na szczęście, są już lepsze. Bardzo ładne. Za tę najnowszą 10/10, a ogólnie 8/10.
Zapraszam tez do oceny moich Simek ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Simki są wspaniałe ! Mi sie bardzo podobają...Choć żeczywiście maxisowska twarz
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za miłe ocenki!
![]() Ostatnio edytowane przez karo12345 : 05.01.2008 - 21:10 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
taaaaaaaak wszystkie simki są łaadne oh juz nie bende sie czepiac maxisowej twazy boooo pienkno tych simek przysłoniło mi oczy buhahahaha (strasznie poetycko mi to wyszlo) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
|
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie potrzebnie rozmazujesz te zdjecia - nie widac dokladnie rysow twarzy. xP
|
![]() |
![]() |
#29 |
Reputacja: 14
|
![]()
Pierwsza Simka - Jest bardzo ładna, ale poszukaj w internecie innych skinów. Np. na ModTheSims. Podoba mi się fryzurka i makijaż, ale twarz jest za bardzo maxisowa :/.
Druga Simka - Skin już lepszy, ale pieprzyk jest zbyt wielki. Simka jest bardzo "mroczna", mogłaś dać jej np. różowy cień. Trzecia Simka - Znów mało realistyczny skin! ![]() Czwarta Simka - Ta jest bardzo ładna! Ma realistyczny skin, ale mogłaś zmienić fryzurkę, bo mi się nie podoba :con:. Piąta Simka - Za bardzo rozmazałaś zdjęcie! Simka wygląda mi na Kujonkę ![]() Fryzura nie pasuje zbyt, a róż jest za mocny. Szósta Simka - Ta Simka jest najładniejsza! Mogłaś zrobić jej tylko ciemniejszy kolorek oczu ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
A co to simka nie może być kujonką
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|