Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.11.2007, 12:08   #21
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simki by karo12345

Ładne Simki, większość mi się podoba.
Najbardziej mi do gustu przypadły pierwsza, druga (bardzo przypomina mi taką jedną, którą kiedyś zrobiłam i była jedną z moich ulubionych oraz czwarta. Wszystko ładnie dobrałaś i nie mam zastrzeżeń, choć szkoda, że nie dałaś więcej fotek (jakieś z gry, albo z Body Shopa, ale żeby było widać np. przód i bok twarzy). Trzecia Simka nie jest zła, moim zdaniem w porządku, ale twarz nie przykuła niczym mojej uwagi, tylko tym, że niestety chyba są gdzieniegdzie zbyt mocne wyostrzenia (np. taka jasna kreska na dole oka). Najnowsza Simka jest OK, ale te piegi są czerwone i nie przypominają mi piegów, tylko wysypkę i psują efekt.

Inna sprawa, że Body Shop jest ciemny, i mimo, że robisz kolorowe tła (za co daję plus , to i tak Simki są ciemne. Na modthesims2 est taki hack, który rozjaśnia Body Shopa, ale nie wiem, czy byłabyś zainteresowana nim.
Isi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.11.2007, 13:21   #22
karo12345
Guest

Smile Odp. dla Isi

Cytat:
Napisał Isi
Ładne Simki, większość mi się podoba.
Najbardziej mi do gustu przypadły pierwsza, druga (bardzo przypomina mi taką jedną, którą kiedyś zrobiłam i była jedną z moich ulubionych oraz czwarta. Wszystko ładnie dobrałaś i nie mam zastrzeżeń, choć szkoda, że nie dałaś więcej fotek (jakieś z gry, albo z Body Shopa, ale żeby było widać np. przód i bok twarzy). Trzecia Simka nie jest zła, moim zdaniem w porządku, ale twarz nie przykuła niczym mojej uwagi, tylko tym, że niestety chyba są gdzieniegdzie zbyt mocne wyostrzenia (np. taka jasna kreska na dole oka). Najnowsza Simka jest OK, ale te piegi są czerwone i nie przypominają mi piegów, tylko wysypkę i psują efekt.

Inna sprawa, że Body Shop jest ciemny, i mimo, że robisz kolorowe tła (za co daję plus , to i tak Simki są ciemne. Na modthesims2 est taki hack, który rozjaśnia Body Shopa, ale nie wiem, czy byłabyś zainteresowana nim.
Problem w tym, że zdęcie ostatniej simki (przepaszam za wyrażenie) schrzaniłam. Bo najpierw je niechcący zamazałam, a potem ktoś chciał, żebym wyostrzyła i simka zrobiła się taka czerwona i wogóle... :shy:

stare 16.12.2007, 17:35   #23
karo12345
Guest

Smile Simki by karo12345

Kolejna simka po długiej przerwie:
[IMG]http://i14.************/8fudij4.jpg[/IMG]

stare 05.01.2008, 13:37   #24
sympathique.
Guest

Pierwsze Twoje Simki były bardzo maxisowe. Teraz, na szczęście, są już lepsze. Bardzo ładne. Za tę najnowszą 10/10, a ogólnie 8/10.
Zapraszam tez do oceny moich Simek

stare 05.01.2008, 13:47   #25
sandusiaaa
Guest

Simki są wspaniałe ! Mi sie bardzo podobają...Choć żeczywiście maxisowska twarz

stare 05.01.2008, 21:08   #26
karo12345
Guest

Smile Odp. dla sandusiaaa i kago-to-ja

Dziękuję za miłe ocenki! Simki wcale nie są maxisowe. Co najłatwiej spostrzec jako dowód? Większe usta! Nienawidzę małych cienkich i bardzo podłużnych...

Ostatnio edytowane przez karo12345 : 05.01.2008 - 21:10

stare 06.01.2008, 08:06   #27
kotopies
Guest

taaaaaaaak wszystkie simki są łaadne oh juz nie bende sie czepiac maxisowej twazy boooo pienkno tych simek przysłoniło mi oczy buhahahaha (strasznie poetycko mi to wyszlo) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

stare 07.01.2008, 13:24   #28
Sweetberry

Reputacja: 10

Nie potrzebnie rozmazujesz te zdjecia - nie widac dokladnie rysow twarzy. xP
Sweetberry jest offline  
stare 08.01.2008, 12:45   #29
juice

Reputacja: 14

Pierwsza Simka - Jest bardzo ładna, ale poszukaj w internecie innych skinów. Np. na ModTheSims. Podoba mi się fryzurka i makijaż, ale twarz jest za bardzo maxisowa :/.
Druga Simka - Skin już lepszy, ale pieprzyk jest zbyt wielki. Simka jest bardzo "mroczna", mogłaś dać jej np. różowy cień.
Trzecia Simka - Znów mało realistyczny skin! Simka sama w sobie ładna, ale nie pasują tu piegi. Mogłaś trochę bardziej wydłużyć brwi. I znów twarz za bardzo maxisowa.
Czwarta Simka - Ta jest bardzo ładna! Ma realistyczny skin, ale mogłaś zmienić fryzurkę, bo mi się nie podoba :con:.
Piąta Simka - Za bardzo rozmazałaś zdjęcie! Simka wygląda mi na Kujonkę .
Fryzura nie pasuje zbyt, a róż jest za mocny.
Szósta Simka - Ta Simka jest najładniejsza! Mogłaś zrobić jej tylko ciemniejszy kolorek oczu .
juice jest offline  
stare 09.01.2008, 21:47   #30
karo12345
Guest

Domyślnie Odp. dla Númenessä

A co to simka nie może być kujonką ? Zdaje się, że do tych dwóch simek użyłam tego samego skina. Z resztą nie raz pobierałam skiny z modthesims2.com, ale te z peggysims2.net bardziej mi się podobają.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania