![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
W sumie miało być do kogokolwiek... źle sformuowane ^^ A Ty wiesz na ile trzeba zmienić?
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Ja mam 1536 MB i chodzi o.k.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Zwiększyłam o 1000 w dysku D... Jest bez zmian :<
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Czyli pomysł Sorayi się nie sprawdził
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
na D mam 7 GB pamięci... gier raczej nie mam... muszę namówić siostrę jedynie do przegrania na płytki swoich zdjęć... Zawala to z 10 GB! Z systemem powinno być wszystko OK, bo jeszcze kilka miesięcy temu wszystko było ok... :<
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Moje pomysły się wyczerpały
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Dzięki wielkie!
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Ja mam też ten problem.
Jak buduje dom jest wszystko wporządku, ale jak chce już sterować simami to pare minut to gra się zacina. Muzyka gra normalnie ale reszta się wiesza i nic niedarady zrobić. Mam wszystkie simy oprócz : Podóży , Mody H&M i Młodzieżowego stylu. Gra napoczątku chodziła dobrze ale później się popsuła.I to jest trochę wkurzające bo gram sobie a pochwili się komp wiesza i to co nie było zapisane się marnuje.Proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
a u mnie nawet muzyka nie gra. wszystko cichnie, jest tylko obraz :< I też wcześniej chodziło mi dobrze... ;[
EDIT: wypróbowałam zwiększenie romiaru pamięci wirtualnej, na innym forum doradzono mi, aby podwoić go. Jednak... bezskutecznie! Czy ktoś ma jesze jakieś inne pomysły, jak mi pomóc? :con: :con: Ostatnio edytowane przez Juszes : 01.12.2007 - 19:27 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|