![]() |
#21 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
------------------------- Cieszy mnie, gdy piszecie, że domek pasuje do Amadeusza. To jest inna sytuacja niż z pozostałymi moimi domkami, ponieważ Amadeusza znacie. Wasze opinie naprawdę mi schlebiają :blush: Dzięki ![]()
|
![]() |
#22 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Oryginalna nie będę - dom "smakuje" mi znakomicie. W ogrodzie jestem zakochana. Jedyne, do mnie dziwi (a właściwie nie dziwi, a lekko mi nie pasi), to czerwony salon, mały czerwony salonik i jadalnia. Tak, wiem, że jestem taka nieoryginalna, monotonna i bla bla..., ale gdybym była na Twoim miejscu, zrobiłabym te pomieszczenia błękitne lub w innym odcieniu niebieskiego. Dla Amadeusza. Ja dla swoich Simów robię domy w określonym kolorze/zestawie kolorów. Na przykład kuchnia jasnobrązowo-biała, łazienka kremowo-biała, sypialnia średniobrązowo-kremowa. Ty zrobiłaś to w ten sposób, że w okreśonym zestawie kolorów zrobiłaś każdy pokój - czyli zastosowałaś zestaw kolorów nie w całym domu, tylko w każdym pomieszczeniu osobno.* To można zastosować jako plus, chociaż czerwień (wg mnie) nie pasuje do Amadeusza. I dlatego się czepiam. ![]() Ale ogólnie - jestem na tak. Mimo wszystko dom bardzo mi się podoba i chciałabym go mieć w grze. Mam pytanie. Czy dajesz swoje prace do ściągnięcia? ![]() Pozdrawiam Lizek * Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o te kolory, to owszem, dobrze wytłumaczyłaś. Myślę, że w tym zakresie jest mnóstwo możliwości i to zależy od naszego gustu i naszych upodobań. Ja na przykład bardzo lubię kolory i lubię się nimi bawić. Odpowiada mi, kiedy każde pomieszczenie w domku ma inny kolor, ale pilnuję, aby stylem wszystko do siebie pasowało ( no przynajmniej staram się ![]() ![]() Dziękuję Ci za tą rozbudowaną wypowiedź ![]()
![]() |
#24 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
W grze The Sims 2 kolory też są dla mnie ważne, ale mam do nich inny stosunek niż w realnym świecie. Ja też bym nie chciała mieszkać w domu, w którym każde pomieszczenie miałoby odcień z jednego koloru. Ale w grze właśnie tak robię - wybieram ulubiony kolor danego Sima (o ile mieszka sam) i w tym kolorze (ale w różnych odcieniach - wiadomo, że nie robię wszystkiego w jednym odcieniu) urządzam mu mieszkanie. Ale "tak naprawdę", w prawdziwym świecie (co już mówiłam) nie chciałabym mieć takiego domu. Ty budujesz tak, jakbyś budowała dla prawdziwych ludzi, (a ja >powtarzam się< w grze buduję inaczej niż bym to zrobiła w realu) ale jak już powiedziałaś - to sprawa gustu. ![]() Jeśli chodzi o Twój konkretny dom, to nie przyczepiłabym się, gdyby nie zestawienie czerwień + błękit. Bo to moim zdaniem nie pasuje do siebie nawzajem i Amadeusza. Chociaż, w sumie już lepiej zrobić czerwono-niebieski dom, niż niebiesko-niebiesko-niebieski. Dlatego przyznaję Ci rację ![]() @do kogoś na dole: Ludzie, jak już coś oceniacie, to uzasadniajcie czemu tak myślicie! Każdy potrafi napisać "to jest brzydkie". Ale skąd Irbis ma wiedzieć, dlaczego tak myślicie? :>
karmel! czekolaaada! Ostatnio edytowane przez Lizek : 09.12.2007 - 17:25 |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Trochę brzydki! Niestety tylko 8/10!
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Kochana Irbis! Jeśli to nie jest tajemnicą firmową napisz mi na PW albo tutaj, jak robisz tak dużo kwiatów oprócz tych z el. dekoracyjnych i WB. Jakbyś mogła to jeszcze napisz, jak robisz, że można postawić kilka obiektów na jednej np. szafce i patent na te niebieskie serwetki, które były np. w tym domu i w domu p. Macierzanka.
z góry dziękuję! pozdrawiam, Olliss |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Wiem jak trudno jest zrobić coś z niczego
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
o boshe kochana chyba odzyskuje wiare w czlowieka....ostatnio nie koemntowalam zbyt pochlebnie domkow na forum, ktore sa nafaszerowane dodatkami z sieci, poza tym sa zimne i nowoczesne, za czym nie przepadam..A tu prosze prosze sliczny domek z klimacikiem...trafilas w moje gusta, zarowno ogrod(ktory jest * magiczny) jak i wnetrze sa cudowne...niestety z***ałas dach i bryłe, co nie zmienia faktu ze masz wyczucie stylu..fajnie byloby gdybys umiescila go do sciagniecia, pokombinowałabym troszke z dachem.....buuuziaki i tak 3maj :*:*:*
Ostatnio edytowane przez Rocket : 11.12.2007 - 22:44 |
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytat:
chodzi Ci o te serwetki? to jest stolik z packu, imprezka i tam ten stolik już ma te serwetki, to taki mebelek z takim obrusem |
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Dom jest piękny...
Gratuluje inwencji... Bryła 10/10 Wnętrza 10/10 Ogród 10/10 Wynik 30/30 Ogółem 10/10 Pozdrawiam ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|