|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy gra The Sims Gwiazda już Ci się znudziła? | |||
Tak. To jest nudna gra! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 4.76% |
Może być. |
6 | 14.29% |
Troszeczkę, ale jeszcze gram w Gwiazdę. |
13 | 30.95% |
Nie. To jest odlotowa gra! |
21 | 50.00% |
Głosujących: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ja sie nie rozczarowałem... nie potrzeba mi być rezyserem bo co on by robił? Jakby sie piąl po szczeblach kariery? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
zgadzam się z tomikiem. Ja tam lubie Gwiazde. Abra jest do bani ! Jest byle jaka i nuuuudna.... :unsure:
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Odpowiem krótko ale sensownie.
Znudziła mi się jak każda część. |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Mi się co jakiś czas simy nudzą nie zważając na to jakie mam dodatki. A potem znowu wracam do tej gry i potem mi sie nudzi i to w kółko
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Jeśli z góry wiecie, że wam się znudzi to po co kupujecie?! Mi się nie znudziła. Oceniam ją na 8/10, a Abrę na 9/10. Takie gry nie nudzą się po dwóch dniach... Chyba, że gra się na kodach, ale to już inna sprawa.
Patrząc tak na wasze posty nie zdziwiłabym się wcale, gdyby np. 2 tygodnie po ukazaniu TS2 zobaczyłabym tematy: JESTEM ROZCZAROWANA lub TYLE KASY NA NIC. Ludzie, wyluzujcie! Idealnej gry nie ma i nie nastawiajcie się tak bardzo na TS2, bo też doskonałe nie będzie. |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
a mi sie znudziła po jakimś miesiącu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
jak zostalam gwiazda, to kilka dni gralam i juz mi sie znudzilo
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
gra jest fajna ale jak już się zrobi gwiazdorstwo parę razy i pojedzie do shobiznesu z 50 razy. To gra żeczywiście staje się przynudzająca. Naszczęście nadrabiają te nienadciągnięcie inne dodatki ale ogólnie gra jest cool!!!
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Aż tak bardzo mi się nie znudziła ta gra. Abrakadabra znudziła mi się po jednym dniu :lol: Ale fajnie, że można jeździć do dzielnycy showbiznesu to moje ulubione miejsce - bardzo przypomyna zatłoczone miasto
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|