![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Harajuku, ja chce następne simyyy . A może zrobisz Bou? xdd *.*
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się visual key, chociaż pewnie nie miałabym odwagi się tak ubrać, nawet jeśli mieszkałabym w pięknej Japonii.
![]() Jedyne co mi się nie podoba u twoich simów to makijaż. Mogłabyś pościągać bardziej realistyczne szminki, bo te z maxisa nie prezentują się zbyt dobrze. Przyznaję, Bou jest słodki. ^^ Na początku też byłam pewna, że jest płci żeńskiej, dopóki ktoś mi nie powiedział, że jest mężczyzną. : x |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Omg, simy są prześliczne x) Mesh kapelusza jest od ubranka Rukiego, czyż nie? Wszystkie boskie x)
A tak w ogóle... Widzę, że na forum jest dużo fanów Visualu ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
dziekuje za miłe odpowiezi^ dawno mnie tu nie było, dawno nic nie pisalam, a ostatnio zrobilam nowe ciuszki, ktore w przyszlym czasie wrzuce^^
Jesne, moge zrobic Bou^^ Denerwuje mnie tylko to, ze simy-faceci, chocby nie wiem jak ich przerobic, przekrecic, wyszpachlowac i tak wygladaja mesko V.V" chcialabym zrobic delikatniejszego sima, ale sie nie daxD chcialabym tez, zeby moj sim mial delikatniejsza budowe ciala, a nie takie miesnie i bary... xD Jakby ktos wiedzial jak to niech napisze, bede wdzieczna^^" *wiem, ze to nie ten dzial, ale to tak przy okazji^.~* pozdrawiam wszystkich fanow japonii i visualu^^ kissu ;* Ostatnio edytowane przez Harajuku Drama : 17.02.2008 - 13:10 |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
No to zamieszczam najnowego sima, którego zrobilam wczoraj xD hehe xD
![]() Włoski, naszyjnik, nauszniki, brwi, sa mojej roboty^^ Tak jak ubranko: ![]() I od tyłu: ![]() Co o nim sądzicie? |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Woooow^^. Ja chcę mieć takiego chłopaka!! ^^. Pięknie ci wyszedł.
PS. Daj zassać, pleeeeaaaaseeee!! |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
oki^^ Tylko powiedz jak xDD hehe nigdy nie dawalam simow do sciagania, dlatego nie wiem jak V.V"
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
A dużo masz dodatków z neta do niego? Jak coś to zastąp je maxisowymi (ale swoje jak najbardziej daj), no i wejdź w warsztat, twórz simy, a potem: Spakuj Sima do pliku. Wybierz tego przystojniaczka^^, no i napisz mu jakiś opis, kliknij przycisk zatwierdzający. Sim w pliku będzie na pulpicie. Potem sobie poradzisz- wejdź na MTS2.com i dodaj go, a jeśli przyjmą- wyślij linka.
PS. A jeśli sobie nie poradzisz, to wyślij mi ten plik na PMa, dobrze? |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Mam prośbe - zrób mi w simach zespół The Gazette albo Dir en Grey i daj do ściągnięcia. Boskie są!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|