![]() |
#22 |
Telefon firmy "Słony"
Reputacja: 12
|
![]()
Natchniony świąteczno-noworocznym klimatem, po ponad 17 latach, postanowiłem odświeżyć sobie to opowiadanie.
Jestem jego autorem, moje stare konto (Gootek) jest już dawno nieaktywne. Fotostory napisałem tuż przed świętami 2007, miałem wtedy 17 lat. Dzisiaj mam już dwa razy tyle. Właściwie mamy już 2025 - więc za momencik stuknie mi 35 lat. ![]() Dziwnie czyta się to po latach, od razu uderza ten "edgy" humor, typowy dla połowy lat dwutysięcznych. Ma to pewien pokręcony urok, ale dziś z pewnością nie napisałbym takiego tekstu ![]() Zauważyłem, że z postu znikły obrazki. Na szczęście nie przepadły na zawsze - odkopałem je z czeluści starego dysku i wklejam poniżej. https://forum.thesims.pl/album.php?albumid=826 Wesołych Świąt (...w sumie już po świętach) i Szczęśliwego Nowego Roku! Ostatnio edytowane przez Caesum : 01.01.2025 - 11:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Dziękujemy za przywrócenie zdjęć! Jako że img bb nie jest dozwolonym hostingiem na naszym forum (regulamin), pozwoliłem sobie wrzucić Twoje zdjęcia do naszych forumowych Albumów. Ponadto użyłem ich do przywrócenia zdjęć w pierwszym poście (LINK). Mam nadzieję, że nie pomyliłem kolejności!
Dobrze się składa, że dodałeś teraz zdjęcia, bo właśnie mamy akcję na forum o nazwie Podnieść Titanica. Jako że przywróciłeś zdjęcia, możesz wybrać sobie jedną z nagród:
Co do samego opowiadania, przeczytałem je w trakcie wstawiania zdjęć i faktycznie, jest bardzo edgy i w stylu 2007 roku. Ale szczerze mówiąc, ja właśnie to kocham w tych starych opowiadaniach. Są odbiciem pewnej epoki, twórczością naszej młodości. Dobrze się bawiłem czytając to. Nie myślałeś może o napisaniu kontynuacji, żeby pokazać jak się zmienił twój styl przez lata? ![]() Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku! Ostatnio edytowane przez Caesum : 01.01.2025 - 12:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Telefon firmy "Słony"
Reputacja: 12
|
![]()
Dziękuję za docenienie i wstawienie zdjęć
![]() Co do kontynuacji - nie widzę zbytnio możliwości na rozszerzenie tej historii, ale może do następnych świąt coś wymyślę ![]() Wybrałem rangę i wysłałem w wiadomości prywatnej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Cholerka, to jest lepsze, niż mogłam przypuszczać.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|