![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Jak na 1-szy dom wg mnie jest rewelacyjnie
![]() Bryła bardzo ciekawa,ale zbyt oszklona i to szklane z boku wygląda jak szklarnia ![]() Świetnie rozplanowałaś dół,góra też jest ok...tylko kompletnie nie leży mi dobór mebli i tapet/podłóg...np. w kuchni-do tych meblu kompletnie nie pasuje podłoga,zarówno kolorem (te mebelki są nowoczesne i wesołe,a ta podłoga bardziej podpada pod elegancję) i ogólnie musisz nad wnętrzami ostro popracować. Ogród też ładny nie jest...taki chaotyczny,jakby robiony bez zastanowienia,ale nie martw się-buduj,wprawisz się,ja jeszcze roczek temu robiłam podobne ogrody ![]() Ogółem zważając na to,że to 1 dom uważam,że masz potencjał i ciekawe pomysły,ale musisz dłużej posiedzieć nad wprawianiem ich w czyn ![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
a mnie podoba się kuchnia baardzo te dwie"kolumny" ze ścian.
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Bryła 9/10
Kuchnia 4/10 - normalnie płakać się chce ;( Ogólnie 6,5/10 "Pokój" miłości 8/10 - troche ciasno :con: Korytarzyk 10/10 ![]() Więcej nie mam czasu. Pozdro
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
eeee... nie podoba mi sie ! bryła jest taka przedziwniona. twoje simy nie maja takze prywatnosci przez te okna. w srodku dom takze nie zachwyca. basen- bez komentarza. ocena - 4/10
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
domek jest ładny no dałbym ci 7/10 ale jak patrze na błędy ort. to niestety dam ci 5/10
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
USUEŁAM DLATEGO TEN POST BEDZIE PUSTY ...
Ostatnio edytowane przez Gratka95 : 25.03.2008 - 09:21 Powód: USUNIECIE |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny domek...
Mnie się podoba... |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
dom, sam w sobie taki jakis dziwny. podoba mi sie jedynie to zabudowanie w tym barku/kuchni. i nie pasuje ta swieczka przy tym obrazie. dom nie przypadl mi wielce do gustu. 5/10
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Dom nie podoba mi się ani trochę. Nic nie trzyma się kupy. Jedno wielkie "Disco Polo", a na dodatek piszesz jak dziecko z pierwszej klasy.
Omg. |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem nie jest źle, zwłaszcza, że chyba urządziłaś dom tylko maxisowymi meblami i bardzo dobrze to wygląda
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|